200 回覆
81 Like 15 Dislike
樓上全部人我屌晒你地老母呀
咪撚再推呢個po

push
真係未見過咁正既女仔 就算方面咁好睇
洗轉樓 400嗰d雞仲正
BTW,BB近排真係肥左小小,雜誌太輕鬆?

BTW,BB近排真係肥左小小,雜誌太輕鬆?

笑撚死

削骨還父

who is 里惠

笑撚死

能量方塊
送俾我都唔屌啦
點做g呀
啲人成日話佢靚 真係

真正靚既人點會一冇左頭髮遮就樣衰都咁
你確定係佢?
會唔會肥咗喳?

你骨同肉都唔識分
角色需要先增肥左少少
失戀朱古力果張世界級
樓上全部相唔係側面就兩邊頭髮放落黎

死都唔轉髮型

同啲mk妹永遠一個角度影相留晒陰有咩分別
樓上全部相唔係側面就兩邊頭髮放落黎

死都唔轉髮型

同啲mk妹永遠一個角度影相留晒陰有咩分別

有村架純惡評如潮:簡直就是第二個濱崎步!?

2015年11月09日09:34 來源:日本通
最近,女演員有村架純惡評瘋傳。首先,出演作品臨時取消引起了騷動。有村出演了預定來年春公映的花澤健吾人氣漫畫《請叫我英雄》(小學館)劇場版的女主角,本來定好出演該片的衍生作品,卻在開拍前辭演了。
體育報記者表示:“這個衍生作品本來就預定的7月開拍,但是有村的日程排不開,造成攝影延遲,眼看就要開拍卻臨時變卦。有關人員非常憤怒。她以不選工作聞名,不管是電視劇還是電影,有邀請就會參加,但是現在紅了以后就開始選工作了吧。這麼說起來的話也是理所當然的,另外業界也不斷開始有人說她‘得意忘形’。”
另外,她在出版界的惡評也不斷涌現。有村在接受某雜志的攝影和採訪時,所屬事務所的修正指示太過執拗、詳細,差點引起糾紛。
“有村的言論就不用說了,連記者的評語被要求修改。事務所還多次要求修正圖片,什麼消除皺紋啦、削腮啦,提出了數不清的要求。讓人想起了曾經的濱崎步,經常提出超出常規的PS要求(笑)。有村的所屬事務所還有廣末涼子和戶田惠梨香等當紅藝人,事務所採取的是少數精英培養戰略,重點培育一個人,現在是不是培育過度了呢?但是走到現在這一步,讓人感覺到有村相繼出現的惡評是有目的性的。相繼主演了《閃爍的愛情》和《墊底辣妹》,電視劇和CM邀約不斷的她也是有眾多黑粉的。”(同記者)
笑死
偽文青同有村bb豬陷入苦戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞