Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 502 請各位善用不推文回覆回POST

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
ching下水ps5可唔可以唔搶,我想買部自用
借過啦 我同佢嘈又關你咩事啊 中途加入就彈開啦
原來出紅黑果陣先200幾個po 而家已經500
全家出動賺300 屋企唔夠錢買米?
唔夠人講就彈開傻鳩亞拉斯加大炒狗
我唔搶你 乖 但唔其他人我控制唔到
我果句回緊隻陰險狗果句扮無事發生 唔係回緊d中途加入嘅多鳩事撚樣
mon post
再次慶祝亞拉斯加大菠蘿( #212168, 舊名慢威大魔王)上年叫晒2老同女友一齊幫手訂紅黑賺咗$300

Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 252 訂唔到咪玩少隻囉
https://lih.kg/PzFwLV
黎黎去去都係針死呢樣

btw你都幾得閒一個個post睇返
討論區只可以二人對話 唔比中途多個人屌鳩你
無話唔俾啊 我話你多鳩事姐 我回緊佢 唔知你緊張d乜
炒狗, 呢D就叫證據啦 唔夠人講就笑人針你呢樣
話你傻鳩真係傻鳩, 點會有人一個個post睇返
你個智商真係只可以靠做炒狗搵錢
屌你個老母!!你都有今日啦!!!
犯眾憎!!!!
你叫人彈開啵炒狗
"中途加入就彈開啦"
依家就唔夠人講, 偷偷地換concept做 "話你多鳩事姐"
死傻鳩!!!!!!!!!!!!!你重有咩好針???????炒狗夠做死你啦!!!!!!!!!!!
鍊金巴
當時講得出黎就預左俾人屌啦 證據
你地班傻仔!!!!!!!!!!!!我一早屌緊條傻仔重問我為什麼屌佢!!!!亞拉斯加大傻西!!!!
唔叫證據叫咩????????????????又想比智商下限人睇??????
我發現你個人真係幾有問題...
"當時講得出黎就預左俾人屌啦"
你即係特登講出黎係想比人屌?
賺300蚊都敢講出來!!!!!!你話笑屎唔笑屎我就真係笑撚屎左!!!!!!!!
你乜水? 我又同你嘈9過?
條傻鳩炒狗智商唔高, 唔明咩叫證據
呢度成日屌炒狗 我果時認得就預左人屌啦 只係我唔太戒意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞