覺唔覺得係連登開ac應該要考個試先?

425 回覆
878 Like 12 Dislike
攬女鋸牛扒要俾幾錢先有_______聲?
屌啲答案加密啦 原本唔識睇完 而家都識啦
作為一個車手,最多可以輸比同一個人幾多次
麻雀既叫聲是:

當落雨的時候,餐廳不可以:
作為一個車手,最多可以輸比同一個人幾多次

Btw 食咩雪條會破產再發達
Essay 題
試解釋港女的一生
笑到仆街,正皮樓主高質引發多重思考!
思考次序如下;
1:
2:
3:
4:
5:
留名睇小學雞睇唔明見一個扑一個

呢條好難
請善用加密
長傳急攻踢法陳舊?
Angel 方加
會員題
1.蕃茄隊長是不是基佬?

2.高登那一位會員因經常轉貼偷拍照片而被捕使得大量高登仔傷心?(提示 三國名將)
好多都係由高登年代見證到呢邊
睇返D問題就諗起個陣d post真係好正
有上開應該全部識答
會員題
1.蕃茄隊長是不是基佬?

2.高登那一位會員因經常轉貼偷拍照片而被捕使得大量高登仔傷心?(提示 三國名將)

1.是
2.周都督
Angel 方加

Angel 中文名係咩
高登學術題:
1. 銀河唯一的秘密是什麼?i go to school by bus
2. 汽水機如何分辨硬幣種類?有人喺入面返工 因為硬幣改變磁通量
3. 小明為何跑得比火車快?因為小明真係跑得好快
4. 靚女不會做普通人的何種行為?痾屎
5. 鯨魚屬於哪個品種的動物?
6. 高登仔如何出公海?單手游
7. 高登中最On9的會員名稱是什麼?(Tips:__。__ __)魂。初弒
8. 高登當中最年輕看破紅塵的會員是多少歲?16
9. 男人到了三十歲不可依賴什麼?交通工具
10. 堅持不打中文字的會員懂得什麼拳術?(diu, no chinese)Thai Hand

高登錯字類:
請打出以下詞語的錯字:
1. Agree agger
2. 真心 直必
3. 屈機 尾機
4. 假膠 蝦腸
5. Push pish
6. Join John
7. 賜酒 腸油
8. Ban bam
9. 雞蛋
10. 借刀 借力
11. 泰國 秦國
12. IQ題 1q題
13. 報警 報驚
呢個無人答?
會員回應類:
1. 樓主在甜故中沒有配以「是咁的」作為開頭,會員應如何回應?冇是咁的 零分重作
2. 樓主批評某位女性的樣貌和身材時,會員應如何回應?圖定老母
3. 樓主講述朋友事件經過時,會員應如何回應?你的朋友就是你
4. 會員把玩字打成挽字時,會員應如何回應?(Tips:挽_你老母_ __ __,翻 _5p啦 _ __!)
5. IQ被人秒時,樓主應如何回應?屌你老母

高登術語類:
請解釋一下術語意思
1. 騎劫
2. 借刀
3. Wow
4. CD- Rom
5. 不孝子
6. 潛水
7. 曲線
8. 1999
9. 回帶
「尋晚kelly鬧得我好岩」,句中提及的kelly是誰?

A. 張曦雯
B. 奸奸前女友
C. 陳慧琳
D. 林熙蕾

點解連登考試唔用粵文?
高乜撚野登

連獨
點解唔加密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞