[League of Legends] [389] TSM

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
撈PO黎講我算好NICE下
剛收到律師通知,本人早前入稟控告前員工Marco楊朗先生誹謗一案,對方未有於限期內將抗辯書提交予法庭存檔。

本人將向法庭申請,要求法庭作出判決,並向Marco楊朗先生提出以下申索:

1)Marco楊朗先生須收回於《消失了的聖誕卡》內之不實言論
2)Marco楊朗先生須向本人作出公開道歉
3)Marco楊朗先生須向本人支付港幣$1作懲罰性賠償

最後,我知道Marco你有一直都有留意瓏門冰室嘅POST,我想借呢個地方同你講以下呢一番說話:

Marco,相信呢兩個星期,你一定坐唔安瞓唔落,一方面要面對暴動罪及誹謗嘅官司,另一方面你喺上星期喺出面撞咗板,身為你嘅前老闆,見到你喺外面闖禍、有人話你呃人錢,我都好嬲自己當日請你返嚟嘅時候,無好好向你循循善誘,如果唔係今日你都唔需要喺網上承受咁多人對你嘅冷嘲熱諷。

希望經過呢一連串事件,Marco你會真心改過,我都唔怕公開講,我有因為你嘅所作所為(或者你係受人唆擺)而失望,就係因為你嘅自私,導致我唔能夠幫到更多嘅人,不過失望還失望,始終你仲係小朋友、手足,將來暴動罪官司如果你需要錢嘅,

我 幫 你 孭 ,保重 。

張俊傑
2020年9月21日
唯有整天睡在床上,睡得太多,肩膀因此疼痛起來
每月拎12,700元 天水圍無業綜援婦喊苦
https://lih.kg/2211634
龍門高下立見wor
i唔知咩個位巴打去左邊
新妹魔王
咁你有咩推介
乜水
ss人
之前呢D咪有位反龍門 話佢個fd就係marco
呢到*
動畫有新咩
漫畫COWB
5識 呢到有人係I字頭咩
我殘廢 唔想郁手指逐頁睇
好耐唔上一次水的
開估未
ImagineDragons

2020年9月10日 23:04:38
食龍門俾狗屌
==點估呀
點記得個名 我都係google返==
復活了
網路瘋傳!「橋本ひかり」直播節目「意外露點」
https://lih.kg/2211825
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞