[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (41) 沙沙Bon Voyage Debut Fighting!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
唔識聽韓文
b站或者冇英字嘅都冇睇
https://www.bilibili.com/video/BV13A41177CH
200930 SBS中秋特輯 大韓民國共享食譜 拉麵時間 (勝熙 Binnie) 中字
竟然有人做中字
呢個channel嘜9綜藝都有整中字架啦

https://www.youtube.com/watch?v=ZEkcu7T1PwQ
Form of Therapy 出咗沙首歌既reaction
遟D仲會有full EP既listen party添
有無人覺得效定呢d莫名既小動作好可愛
完全唔知佢呢d動作表達d咩但就係好得意

巴打都係邊粉?多謝你張相
自從被邊尼圈左入飯之後不斷save佢d相
jellybin大神仲比我follow左佢
你呢個長度係secret garden個陣既長度
佢更短個陣仲正
我係絲 我係死忠邊粉!我個張相係post colouring book時期 佢每逢cb前就會剪頭髮 啦難得佢個陣keep到咁長我鍾意佢長啲頭髮 覺得正啲jellybinn大神仲比你follow咁即係證明佢仲有用twiter 但點解要private哂啲yt fancam
原來omg有女飯架
真係唔知原來每次cb都會剪短髮
佢最長試過幾長?係咪Non stop個陣係佢最長既時期
你可以試下去follow佢,好多舊相可以Save
感覺上佢地都多女飯,成日見到女飯喺官咖,vlive嗰啲留言
咁有無話男飯最受歡迎同女飯最受歡迎係邊個member
黎香港d活動見到好多
最長應該真係依家GB期 nonstop果陣開live佢好似話練習生之後再無留過長髮
咪應該都係Arin
邊好多女飯㗎 jellybinn好似都係女仔嚟 我第一個follow嘅站就係佢好可惜佢啲fancam冇哂我覺得最長唔係而家 17或者19年尾長啲 不過而家佢仲留緊 可能會破紀錄
大眾對佢既誤解一定係無睇過佢啲打機直播
但queendom影親都係男飯咁滯
之前見唔知咩統計話omg男飯佔5x定6x%
寫文條友一定唔係miracle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞