[HK] 電腦賣物交易所 [$] (17)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
有d野二手真係唔太值錢
連登仔個個算死草
你好難係度賣得出
你試下逐件分開計下?
好, 唔該你地, 我試下
冇咁平啦
1600會放到400
1060 6gb 放800都會有人收
Ram 就未必放到300蚊

其他野真係冇人會收
真係成set放我諗1700內先有人會收
有無單據同盒?
有就易賣d
其實如果夠平我可以收左當玩具

顯示卡你可以分開賣比較易出手
第一次聽? 咁係你未見識過既, 唔洗下下講到件事咁死既

我傻仔未係未用過美馬, 岩先先試完, 原來咁撚方便.
但其實埋單都要差唔多2千, 講真2百蚊又唔算太多, 唔洗要托咁撚誇張呀?

一個人想搵食, 一個人做傻仔比人搵食, 就引出幾條友屈做托又盛, 巴打想像力唔錯.

Ax200連adapter岩唔岩?
留tg
塊板b350m gaming pro我用過上3600x 仲幾好超
放整部pc
CPU:i5-4440
GPU :AMD RADEON HD 7700 Series
RAM :8GB 1660Mhz
SSD: 128G plextor px-128gm6s
HDD: 500 ST500DM002-1BD142
火牛: cooler master 550W
DVD: ASUS DRW-24D3ST
價錢:$600 可議
https://t.me/LKJmoon
有無巴打放對iLoud Micro Monitors
用緊B350+3600
做乜唔用-15usd code
已經睇唔出你真傻定假鳩
咁大反應做乜
落完order先知
輕輕一推
放AOC - AGON AG273FZE 240Hz
全新未開盒 有保養
瑩幕尺寸: 27 Inches(AG273FZE)
解析度: 1920 X 1080
比例: 16:9
面板技術: IPS
刷新率: 240hz
響應時間:0.5ms MPRT
對比度:80000000:1
亮度:400 cd /m²

放4000 有意tg @Tatfkpopo
收A12x25 留tg
放垃圾
DELL 2718H $500

主機一台 $600
i3 4160
MSI GTX750Ti OC V1
ASRock H81M-HDS
ANTEC VSK3000B-U3
KLEVV DDR3 1x8GB Value Series 1600Mhz CL9
Antec NeoEco II 450W NEO-ECO2-450

https://t.me/lokkkkk

Push
賣noctua a14 兩把 淨扇 100蚊一把

上面傻仔買多左Samsung evo plus 2tb
我一千蚊收一條

https://t.me/dllmon9999999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞