有冇人玩Nier(2) 非劇透區

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
誤中1001
劇透麻煩過隔離po
[PS4]NieR:Automata劇透討論區
https://lihkg.com/thread/138751/page/25?ref=ios
有冇人知啲background music, 個主音唱緊咩文
其實2 po個名可以改返正常既討論標題
有冇人知啲background music, 個主音唱緊咩文

好多都係之前果集整出黎既自創語言.....
得weight of world係有日/英ver
最緊要有無中文字幕先?
終於用到汽水機唔洗走幾條街

重要link 都貼fail
steam個價錢係咩料
啲人係度嘈話突然貴左
搞到唔敢入手住

香港:429→428(港幣)

馬來西亞:190→249(馬幣)

菲律賓:2599→2899(比索)

新加坡:69.90→82.90(新元)

國區:199元→412(人民幣)

台 灣:1950→1790(台 幣)

泰國:1899→2190(泰銖)

印度尼西亞:570000→799000(盧比)

韓國:57900→75700(韓元)
steam個價錢係咩料
啲人係度嘈話突然貴左
搞到唔敢入手住

重點係呢個嘈姐應該我估...
但412好正常呀.....
199想創佢地個心呀....

Sor, 頭先開post 冇諗咁多
Post 名柒左唔好意思

Sor, 頭先開post 冇諗咁多
Post 名柒左唔好意思

推爆佢開第3個
steam個價錢係咩料
啲人係度嘈話突然貴左
搞到唔敢入手住

其他都有加喎
佢一出就咪鬼平啦,搞到唔公平實有人鬧

見到steam班強國人見到變正價就係到話等破解玩盜版就好好笑
會買正版既始終會買,拎正價黎做自己玩盜版既借口
鎖區兩個月點計先
既然唔係新game
唔值正價

雖然的確係早買早享受
我又覺得既然等左一排,唔差在等埋減價

Steam 撚真係特別麻煩
想玩pc版 1080ti睇2b
不過都係等特價
反正單機game幾時玩都得
steam個價錢係咩料
啲人係度嘈話突然貴左
搞到唔敢入手住

其他都有加喎
佢一出就咪鬼平啦,搞到唔公平實有人鬧

見到steam班強國人見到變正價就係到話等破解玩盜版就好好笑
會買正版既始終會買,拎正價黎做自己玩盜版既借口

Steam大部份game人仔個定價都係美金一半
一收番正價就

重要link 都貼fail

不要說了
一時衝動
想問下pc會唔會出中文架
唔出就買英文算
冇咩留意隻game 值得玩?
冇咩留意隻game 值得玩?

值,可以聽bgm j下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞