[食評] 約男仔去酒店staycation, 點知中伏

77 回覆
173 Like 193 Dislike
呢篇食評由網友分享。

預約好方便,係outcall網站入晒資料,如姓名、想搵邊個男仔、預約日期、時間等等。佢就會email覆返俾你確認個booking。今次book咗酒店既staycation試下,貪佢夠抵玩。

到咗差唔多時間,就去酒店大堂等,whatsapp話佢知自己著咩色衫同褲。過左5分鐘後仔仔出現,我地一齊上房,搭緊lift個1分鐘,全程個心噗噗咁跳,有D緊張。

講番個賣相先,仔仔同相一樣,完全係我鍾意個類型(見到都扯起😜),高大,有180,運動型,唔係做gym好誇個隻。手臂、胸肌同腹肌都有。大哥哥feel。

入到間房,簡單傾左幾句,然後佢攞咗張單出黎,原來佢話規矩係俾咗錢先。唯有即刻比錢啦,唔係等乜呀!

之後仔仔叫我一齊除衫,然後入去沖涼。佢都幾細心,沖涼幫我捽晒全身,我當然唔客氣,幫佢捽返。捽捽下,仔仔已經硬晒,真心好正,起碼過7吋,又厚肉又粗,勁想即刻放入口!😝跟住仔仔全程沖涼都係用條野頂住我個ass,一邊頂一邊錫我耳背同後頸,感覺一流👍🏻。

沖完涼抹乾身,返左上床,叫我趴係度,原來佢識按摩,力度夠,全程條野都會掂到我,搞到我全程都keep住硬。
按到咁上下,轉身時間。轉左身之後,佢放左我對腳係佢膊頭,碌野就頂住我個ass係咁un,一隻手捽我lin頭,望住佢個樣同全身肌肉,真係爽到爆。

搞左一陣,佢係床頭攞左滑潤同condom出黎!諗住佢會長駒直接進入,原來唔係,佢放左一隻手指入黎,一插入去就大鑊,越開越痕。隔左一陣,佢放埋第二隻手指入黎,雖然止到痕,不過一陣後又痕過,心思思想叫佢快啲插入黎。不過佢好似睇穿住我想要乜,第三隻手指已經一齊入埋黎,我終於忍唔住開始叫出聲。

仔仔見差唔多係時候,就帶返個dom,加左潤滑,慢慢咁插入黎。佢都算溫柔個種,冇話一下插晒,係慢慢推下推下個種,直至到我feel到佢啲毛,知道佢入晒之後,佢攬住我係我耳邊問我,Are you OK? 因為佢都有返咁上下粗,我唞啖氣答左佢ok之後,就開始加速抽插。插到咁上下,佢已經好容易咁頂到我個點,搞到我濕哂。

抽插左一輪,叫到口都乾埋 (真心爽),仔仔叫我轉返正面,轉轉體位入。面對面,望住佢個樣,我係咁摸佢手臂、胸肌同腹肌,真是人生一樂也!

最後,佢加速抽插,一邊幫我打,唔駛十分鐘就射晒落佢手度。佢一邊抹一邊望住我淫笑,個表情好正,所以我由得佢冇阻止。不過最尾佢都無出到。
後評:仔仔完全中晒我鍾意個款,可以返啅。惟仔仔唔係好肯射,俾得到呢個價錢當然想享受全套服務,所以呢度有少少伏。

無圖點搞呀
幫你補圖
有j圖
咩網 定個網叫outcall
個個星期同男朋友去staycation,插到我後面鬆晒
支持徐天佑巴打

仔仔同相一樣

搵匀成個post 一條毛都無
圖片定伯母
想要
呢啲仔唔使比錢都食到啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞