iPad Air 4定iPad 8

78 回覆
0 Like 9 Dislike
畫畫緊係買pro 啦,120hz 少d delay 呀識唔撚識

唔同步點撚樣畫呀?
出張證就想食人對耳機
想問下BTS 未有學生證,咁可以俾咩佢睇?
我send咗Jupas俾Offer嗰頁比佢得咗
iPad Mini 6
其實ipad 8 好抵玩, 行a12, 對上嗰代ipad 7 行a10 , 技術差2 年
所以應該係ipad 8 vs ipad air 3...

btw ipad air 3 贏哂
吉屎忽
今日去睇機,apple人叫我買ipad 8都夠,但個mon真係爭緊啲
其實唔特登比較係唔覺
我有iPad 8同mini 5(同Air 3同一款mon)
要拍埋一齊先見到iPad 8隻色淡少少
Apple Pencil (第 2 代) 還具備支援兩下輕點、簡單易用的觸碰感應表面,讓你根本不用放下筆,即可轉用不同工具。
講真 iphone 4 都嘩嘩聲啦...追效能冇乜意思...利申ipad 8 同air 3 我揀air3
但價錢上唔係ipad8抵啲咩
air 64gb,全貼位mon,mon size 同quality 靚d,價錢差幾百...
但要睇64gb夠唔夠用,ipad8 就有128
我部iphone xr 一出就買,宜家都只係用左3x gb...

睇用途啦,我ipad 用黎睇文件/pdf ,娛樂用途比較少,32gb ipad 8 都夠洗
好感謝各位嘅回覆
我同朋友講起 佢話佢有bts優惠 可以俾我 所以我諗緊買唔買pro 但係買部pro 只係拎嚟畫畫 又好似好on9咁
我依家諗緊 一係就cheap到盡 ipad8同apple pencil 1一係就pro同apple pencil 2
Ipad 8 la
我最後買咗bts pro
畫畫買pro啱架喇
iPad Air 4 sure la
iPad Air 天藍好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞