90後已到30歲圍爐區 (3)

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
所以有時覺得有個互相push對方嘅另一半好緊要
隔幾日就話佢d fd話乜乜乜丫 仲有好撚多野覺得男仔要做哂 女仔就係公主俾人寵

最簡單一個位 佢話食飯應該係男仔請哂 制申我冇主動講過任何aa或者你次我一次 我係連諗都未諗 我覺得請唔係問題 但唔會聽人直接兜口兜面下下講呢句囉

另外一d世界級位 就係佢同佢d fd講我d野 之後直撚接forward佢d fd錄音或者內容俾我睇 佢覺得呢d叫直腸直肚 有冇諗過我睇到有咩感受 批評我都算 連我屋企人都唔gur 講緊我地連家長都未見
其實身為女仔都唔知應該點先叫氹
點解你屋企人又會知
所以咪煩 點解唔可以簡單d 一個問題一嘈就嘈好耐 要講得掂令佢肯收線係勁難

點解做人唔可以簡單d 番工都已經多野煩
慢慢哄番人,我就係咁衰左啦巴打
我都諗緊仲好唔好哄 因為我發現係價值觀出事 佢係拍左拖就將對方當左係自己全世界

而我唔係呢類人 可能人大左 或者以前嘅經歷 覺得大家應該有空間先舒服 唔駛下下都日日傾電話 或者一有message就秒回 唔回就覺得唔鐘意你 或者冇擺你係第一位

同埋佢好鐘意聽佢d朋友講點點點班3姑6婆快撚d死左佢
隔幾日就話佢d fd話乜乜乜丫 仲有好撚多野覺得男仔要做哂 女仔就係公主俾人寵

最簡單一個位 佢話食飯應該係男仔請哂 制申我冇主動講過任何aa或者你次我一次 我係連諗都未諗 我覺得請唔係問題 但唔會聽人直接兜口兜面下下講呢句囉

另外一d世界級位 就係佢同佢d fd講我d野 之後直撚接forward佢d fd錄音或者內容俾我睇 佢覺得呢d叫直腸直肚 有冇諗過我睇到有咩感受 批評我都算 連我屋企人都唔gur 講緊我地連家長都未見

呢d真係垃圾拜金港女黎
當自己個西鑲金
有時某啲位我係男方既角度覺得已經做返齊左/氹返好,但女方又唔係咁諗,一定要死jer住你點點點做返先得,搞勁多野勁耐先肯完結個問題
我係指佢同佢d fd屌埋我屋企人

佢覺得拍拖就要將對方擺係第一位 屋企人同佢兩個只可以揀一個個陣只可以揀佢 係咩玩法?點解唔明白咩叫balance 愛情至上其他野就唔撚駛理

口口聲聲話驚婆媳關係 實情未見我都覺得一定第日會出事囉
呢啲係基本尊重問題
如果你同佢反映完,佢唔受唔會care你感受
你可以move on
呢段感情一啲養份都冇,浪費大家人生
佢自己d脾氣本身就好勁唔易氹
未見過都可以咁 佢屌你屋企人咩
omg, 各有各哄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞