邊間mercari代購最抵玩?

34 回覆
0 Like 0 Dislike
岩岩開左係玩具台冇人理睇下呢度有冇人理

係fb搵到間叫神田屋 85算連運好似幾抵?

有冇巴打試過有冇伏?
lm
匯率點計?
巴打,我未試過神田屋架,驚有伏我就係想睇下有冇人中過伏先
我用開 Hoyoyo, 不過運費計體積重
大型代購黎講我覺得hoyoyo都叫ok 好過buyee
屌佢老母 buyee合併都要比錢
之前用過間ig日本代購,係比link佢再報價,樓主有興趣先講名
比d 心機搵
有d 肯幫手比錢送去你集運
buyee有coupon discount其實都幾正
但呢間野上佢fb勁多人留cm屌之前見過有coupon話唔知咩幾多日之前送香港就減運費,但個客屌佢d貨hold左勁撚耐都未送最後用唔到d coupon
我用咗成年半又冇咁嘅問題
不過係要預大概兩日俾佢pack啲包裹
巴打有冇結論
細舖未有留意到正野
大舖我就覺得HOYOYO比較好, 起碼冇合拼費先。我一開始想搵代購都係見到buyee彈出黎先, 但研究過佢d收費都幾撚甘合併費呢樣野我覺得真係好撚痴線(利申:唔知依家仲有冇收)
呢間我睇完好似仲貴過buyee?
我一件所以呢度問題唔大
以前用過一間Transhk小店幾抵
但係佢唔做mercari 因為問題特別多
你果一件貴唔貴?
如果平的話,有間小店95算包送到HK,咁都唔洗下下比成舊水運費你計下會唔會抵d

企鵝橫町
之前係9算,但近排加左
Funbid好似買唔到mercari野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞