[航空]連登飛機膠討論區67

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
呢隻太大了ikea huskey可以拎出街
可以低價叫廚叉飛雞
諗起都爽

國泰老雞不了
你講個張係fixed shell舊凳嚟
有冇人試過坐呢款凳長途?
人地媽咪買飛,支那潘邊識呢啲
用浴缸
趕客無敵組合
唔知有冇人po過...原來美國眾議院上個月出左737 Max調查報告, 插爆波音
https://transportation.house.gov/news/press-releases/after-18-month-investigation-chairs-defazio-and-larsen-release-final-committee-report-on-boeing-737-max
波音主要罪狀包括:
Production pressures that jeopardized the safety of the flying public (因為 production pressures 所以亂咁 cut cost)
Faulty Design and Performance Assumptions
Culture of Concealment
Boeing’s Influence Over the FAA’s Oversight Structure (干涉 FAA 有關飛行安全既決定)

TLDR: If it's Boeing, I'm not going
隻B-HNN今日飛139去SYD 之後應該再去ASP
其實插公司我估都無咩人阻止你
你宜家插埋我啲同事 人地有得罪你?搞鳩你屋企人咩?
你地又無做過啲乜就話人係雞
你條仆街intern 都唔請你係咪我應該話係on9 加弱智呀?
仲要話人地國泰老雞
人地experience 多啲就話人老雞
令母有冇教你尊重下人呀?
打份工都要俾啲低能仔話係雞
又唔見係啲警察面前話佢地係狗
欺善怕惡 淨係恰鳩我地sis
你俾得起錢搭飛機 我地就俾到應有個service
你要扑野既 你搵返性工作者 我地做airlines 唔包
屌喇星,之前仲傳CX本身777X換789
你坐埋我個份啦
買多幾隻A359/A35K唔好
係,上年雙十去台灣仲係呢款
點解理佢由佢自己係到鳩up未算
返工R腳趾無嘢做就覆下個bot

BTW, 廚叉應該準備緊個KIX base
LNL準備加入日本放假大軍

一個KIX可以整冧兩架A330
學個bot話齋,廚叉就快執笠
講執笠講左好耐, 肺炎都頂到, 無咁易執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞