[Smartwatch撚] Android Wear 2.0

124 回覆
2 Like 0 Dislike
moto360 幾時先有2.0呀

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態
何況moto條team都散咗咁滯,寫完出嚟嘅2.0都唔荒會好得去邊

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態
何況moto條team都散咗咁滯,寫完出嚟嘅2.0都唔荒會好得去邊

啱啱 force update 左上 2.0

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

又話冇

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

又話冇

1st gen 先冇份。
2nd gen 同 sport 都有
不過 sport 要等到 2046

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

force update 教學
http://reddit.com/r/moto360/comments/6dcc01/fyi_tapping_on_the_green_system_is_up_to_date/di2ejp1

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

force update 教學
http://reddit.com/r/moto360/comments/6dcc01/fyi_tapping_on_the_green_system_is_up_to_date/di2ejp1

Downloading

LG Watch Sport 前兩日入手

表面咁既

表面咁既

用左facer

表面咁既

用左facer

好柒

facer 咁多watchface你唔用要揀個柒嘅
smartwatch個實體錶面外框通常都好粗邊,你仲揀個有粗刻度外框watchface,搞到枝分針個長度,得個錶面半徑一半長度,真係好鬼肉酸。
呢類型嘅watchface完全唔襯用喺smartwatch度。

表面咁既

用左facer

好柒

facer 咁多watchface你唔用要揀個柒嘅
smartwatch個實體錶面外框通常都好粗邊,你仲揀個有粗刻度外框watchface,搞到枝分針個長度,得個錶面半徑一半長度,真係好鬼肉酸。
呢類型嘅watchface完全唔襯用喺smartwatch度。

呢類好明顯係設計比moto 360個d用
有冇其他推介
岩岩睇華為HK官方FB 講好似出左港行 (HUAWEI WATCH 2)
岩岩睇華為HK官方FB 講好似出左港行 (HUAWEI WATCH 2)

上星期 vmall.com 有啦
有冇其他推介

有冇人覺得Android wear 2.0唔好用?
單手mode變廢左,迫人用讀ok google或者用touch mon
單手mode變廢左,迫人用讀ok google或者用touch mon

以前AW d Google Now Card (天氣,交通之類) 會出現係隻錶度,AW2.0只出現係電話度。要係邊度set?

以前AW d Google Now Card (天氣,交通之類) 會出現係隻錶度,AW2.0只出現係電話度。要係邊度set?

同求,試左好耐,都搵唔到以前咁樣

同求,試左好耐,都搵唔到以前咁樣

天氣load唔正,通知冇左半格預覽
不過最正既係隻moto360順左好多

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

又話冇

下晝360 2nd收到更新通知
但要放上叉座先up到,要今晚返屋企先有得搞。
有無人up咗?

gen 1 應該唔會有

gen2呢

我已經等到放棄狀態

又話冇

下晝360 2nd收到更新通知
但要放上叉座先up到,要今晚返屋企先有得搞。
有無人up咗?

我up左 但發覺完全收唔到noticification
有電話入就有反應
有冇人知點解冇whatsapp notice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞