PlayStation 5 討論區(2) 11月19日全球發售 $499 $399 USD

587 回覆
13 Like 12 Dislike
因為終國完全無發售日 同埋佢國家有限制打機政策 佢就四圍搶貨人哋啲國際版
I see
其實PS歷代支那一向都無份
係今次白字黑底寫到明姐
之前成日見佢哋求國行又乜又柒
PS4係第一次有國行 亦都可能係最後一代
本身罪大有留一手比佢地偷偷地轉區
點知有仆街仔舉報玩攬炒
做得好
係咪老婆唔比
咪又走去日本香港搶 佢地自己都唔支持國行啦
佢哋話限制打機時間仲點買 其實佢哋不如玩XBOX啦
I'm not surprised at the price. I thoroughly recommend you read "PlayStation Five" at your convenience. It's a wonderful guide to PlayStation five written by Avril Deschanel, Zooey Lavigne, Eleanor Ferguson, Tito da Vinci, Eleanor Aguilera, Tiera Skovbye, Seven-Eleven and the property developer.
I'm gonna purchase it in January or February.
想問下第時ps+送PS5 game
我末有機前係咪可以電腦拎咗先
到有機先再下載返?
佢宜家使乜到派貨… 直情係畀張單你已經收你嗰個價錢 你自己19/11去門市拎
可以
有冇成交就未知 不過如果係藍店單 你都可以打電話去確認吓嘅
咁助長炒風班人自食其果係佢嘅事啦 風險佢自理
要睇吓ps5 同PS4 pro玩PS4 game大唔大分別
去批發買一部啊? 人地sony俾唔俾你啊? 知唔知批發點解啊小朋友 你買幾多部啊
藍店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞