wtaps 討論區 7

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
有冇落洗衣袋

nbhd 都係幾千yen, 但d 料正d

wtaps d 平tee 同貴 tee d 料係差好遠
有呀
2020 同2021 既 Screen tee 都爭左一截

2021 LLW 薄到

最近入返件MMXX唔捨得著
我果件mmxx 縮水
早知買大個碼
正常, wtaps 純綿tee 會縮水,要買大一個碼

如果綿溝纖維果d 就唔會縮水,同厚身好多

dcdt 都係一樣,純綿會縮水

如果想要靚料,最好上官網睇左用咩料先

btw, 近幾個月買過其他牌子d 純綿tee 都無縮水
聽講Humanmade果啲縮曬水先賣
所以係true size
但wtaps就唔係
應該好多牌子都縮左水先賣,
早排買左件 sophnet 同 north face purple label , 都係純棉, 但無縮水
btw sophnet d 料雖然唔會縮, 但我覺得都幾易殘...
其實西山徹都好似無心再攪呢個brand咁
轉左tag之後料又差,design 又垃圾,年年一樣咁
都唔知仲捧黎做咩,NBHD同descendant 其實仲好,香港反而無咩人著。
因為西山已經無負責wtaps啦嘛
佢搞descendant架啦 不過都愈出愈麻麻
descendant D 平TEE 一樣有分料, 純綿一樣會縮水
無買過descendant 既tee評價唔到。
不過Wtaps design 同 standard tee都買過,都係好快打柴,賣成日1000幾蚊一件,年年印個logo上去就大把人買。
dcdt 都麻麻 wtaps 以前金標既design tee d料靚同厚好多 好正 而家新出嗰d 有時買到返黎先知勁薄不過d舊tee好細件 操左之後好多都著唔落
上得山多,買MMXX終於買大一個碼

design tee 就原size,同厚身好多
左下角有白Tag 先係Design tee?
從來唔買佢啲tee
入佢啲shirt同jacket QC差撚到
好似係肥矮tb 黎 以前成日見佢去it hoods拎貨
想問下supremehahaha信唔信得過?
新手第一次買唔太熟
見無人答你就試下答下
最穩陣既其實都係上official page 買,但要搶
我未試過喺呢間買,不過睇番佢啲價就好似都貼近番原價,信唔信得過就自己決定
之前買過
算係食水冇咁深
我記得睇鋪個女人叫黃仔
黃仔真係好有印象,好有耐心,好人
轉左著nautica,領口夠曬緊,平d料又唔差
Nautica係咪mic?
新果件screen tee唔錯喎
今日個兩件?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞