[I/A] PES MOBILE 2020-21 討論帖 (285) 點樣改email或者密碼?

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
買左電競椅未
識唔識寫論文?(不是屌gameplay)
買左 下季課全紅參加比賽
識 topic:how to play football
《惡靈勢力 2(Left 4 Dead 2)》宣布將於 24 日更新最新版本《最後一刻》
https://lih.kg/2206051
@兩劍
thiago
macbookair can play?
有咩分別?
Btw巴神受死未
continue?
摺啦
我記得可以 不過要用Windows-.-我地打pubgm 吧
研發成員 JAiZ 今日透過 Youtube 宣布了《惡靈勢力 2:最後一刻》的更新日期與相關內容,包括最後一刻戰役、26 張新生存地圖、30 個全新成就、4 張清道夫模式地圖、2 種全新近戰武器、L4D1 感染者、新的角色動畫、增強 PVP、UI 進化等
認真 中超隊真係無人守得住
前鋒有黃潛球王Bakambu 新ibra 阿拿杜域
左翼鋒有小美斯艾沙拉維
右翼鋒綠巨人hulk
攻中車仔球王奧斯卡
中場有巴塞保連奴 騎呢怪Hamsik 確保硬度
後場有國米鐵衛美連達橙汁 中國拉莫斯 帶刀侍衛大寶
龍門增城掛綠

最重要一點係 pvp輸左有得賴 回傳狗和波都可以恥笑對面 贏左就更加唔洗講
電腦唔用嗰陣會摺
有冇t9論文link
收皮啦
球王Balotelli (on9巴神)
此人在pes post以on9聞名 在進行pvp中 每當取得入球就會使用各種消極手段拖延時間 亦以使用垃圾球員羞辱對手為樂
卻被奉為巨頭 堪稱PES界左冷禪
不誠實使用電腦
https://www.youtube.com/watch?v=JhPAGoEHo6w
撞唔趺
傳波bug級 識轉彎
ok last
分勝負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞