Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 501 KOBE241948唔著衫

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
算啦RDJ 巴 你喺街見到啲傻佬都唔會行過去同佢拗啦笑鳩吓佢哋算
哩度好多推文痴缐佬,咪咁認真bro
精彩過派新野
無野派無聊就要搵野消磨下時間
你咁有型咁鍾意撐話我狙擊你 好野咪咁快比佢停啦
仲鳩屎過原子
邊夠你條炒狗鳩呀 又不推文又話人針你
我有幾撚鳩呀 講黎聽下先啦 屌你老母傻閪
攪咁多野先執300
好撚叻仔架啦 帶埋老豆老母去炒玩具
原子就屈我開分身 你就屈9我負評你
講啊 邊句負我評過你啊? 噏得就噏
鬼有咁撚得閒負評你咩 你地就不停俾負評啦
咒9我2老死 屌9你啦
蝕錢笑 賺錢又笑
你無做過你咪cap圖上黎話你自己正皮返我地囉 傻鳩
係逐個逐個cap圖上黎話自己無撳過正負皮呀

咁你係咪有不推文呀 你係咪炒狗呀 豬閪
你個腦真係裝屎你自己話自己有做過就死全家關我撚事?
笑你帶埋老豆老母上去都係賺得個三舊呀柒頭
講出黎都真係唔撚怕比人笑
我話我有俾負評就死全家啊柒頭 腦退化就去睇醫生啦

你話我負評你 你話我知你邊句野覺得俾我負評過? 我cap圖你睇 如果你屈我就你死全家ok?
推完個po
識唔識字啊屌你老母
咁你咪句句影撚晒上黎話自己無做過囉
我又唔似你咁on9會拎自己老豆老母出黎講
你無做過咪無做過 你又推文又炒狗屌你都應該啦
我真係擔心緊你全家呀你發個誓發到咁撚毒
有邊句顯得我係唔撚識字呢?

你自己話你有做過就死全家

咁我回你呢句有乜問題?
你講2句柒野我就要做咁多功夫? 你都on79

你覺得邊句係俾我負評過咪講出黎 我去cap囉 柒頭 知道自己賤9格屈人 唔敢講啊?
喂 係就快撚d cap晒上黎等大家還你清白啦
大家都想睇嫁
唔識字? 我話我有負評你就死全家
係咪唔撚識字啊? 句中邊一忽有"我有炒野同唔記得不推就死全家"嘅意思先?
大個仔啦又要話人咒你兩老
又要搬你兩老上20樓幫你排玩具
又要話自己有做過就死全家
講唔出就收皮啦 柒頭 咁9賤格 靠屈
我叫你cap晒上黎有乜唔對路
你係咪唔撚識字呀我咪話撚緊你呢樣囉
係咪咁難理解呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞