西九龍中心今非昔比 蘋果商場店主:靠熟客「頂得幾耐得耐」

532 回覆
232 Like 7 Dislike
係旺角熟食中心、元朗麥當勞都見到有人食二手飯
唔好睇小深水埗廢老同白卡佬嘅破壞力
唔好講笑
近嘉頓個公廁好乾淨 又新淨光猛
大概97定98年左右坐過一次,果時好細個,但坐完都覺得無聊
好L嘈
5000蚊一個月租個格仔?
係到做愛就得 住不了
可以搞番個魔鏡號香港版
但西九行去南昌沿路好多蝻同道友
唔覺條路我成日行
北河街果邊重多啦
記得舊登時代有人話如果急屎,最好係即刻搭黨鐵去朗該坊解決

市民收入少左,無錢,少左消費, 執笠係好撚正常
未入到個廁所已經聞到陣味
西九地下角落有間眼鏡舖同西九一齊開,一樣廿年如一日,連裝修都無變過

曾經返過嗰度,d客廿幾年前配學生眼鏡,配到依家變咗自己配老花眼鏡再幫個仔甚至孫搵小朋友眼鏡

其實個場d客幾好做,附近居屋私樓全部供斷晒,d客又懶得走來走去,乜都係西九龍中心同北河街街市搞掂

不過就變咗老人場,而唔係以前咁「後生」囉
所以整到幾靚都冇用, 食環管嘅公廁只會定時清潔, 但清潔速度追唔上污染嘅速度...
不如開donki
到時屎忽撞棍
次次入完去都會頭暈頭痛,唔知關唔關門口兩支嘢事
整cheap 埋donki
啱啱新裝修梗係正啦, 過多排就打回原形
最好係以前個隻不銹鋼瀑布
點屙都沖得走
依家用尿兜 射過界又有 射左落地又有
結果一浸味
九龍城廣場自從機場搬左後冇咁旺, 但都係主打俾街坊行, 地理上其實九龍城比較尷尬, 冇地鐵到, 開左 Aeon 後人流都尚算OK, 見到佢作為地標要拆真係sad, 最近既商場可能要行去樂富/黃大仙中心或者mikiki 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞