Apple Watch 用家討論區 (38) 先睇#1後發問

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
新手一問

如果電話通常跟身 係咪唔洗要 流動網絡?
頂 fake咗 細楷L以為大楷I
唔好咁
Aluminum都有個i字
係 如果經常跟身 直頭lte無用
隻錶貴咗又要俾多啲月費
實際GPS版用家 隻錶離手機幾遠就會斷? 諗緊返工成日行出位一排會唔會好易斷左
其實隻錶都可以用wifi
不過如果公司wifi 要另外login 嘅話就冇得用wifi
好似隔開兩幅牆就會斷
斷咗你行返近部機咪會自己連返
你一定唔係理科仔
仲諗住gps版夠用添 thanks
文科仔
斷咗真係咁重要咩
lte 仲要每個月個plan加錢
因為買watch最主要就係為左手機唔跟身時睇msg之類
斷咗咪姐係晒氣?
想知平時有咩情況係手機唔跟身
除咗跑步同電話無電之外 諗唔到
想請教大家一件事,我本身用開android機(HTC U11), 若果想買最新既apple watch黎用, 我可否以family member sharing的方式去用apple watch大部份既功能呢? 如八達通, map等?thx

P.s. 我有部無用既iphone 6s在家,用緊csl可以加$28用佢個apple watch family plan (有新電話號碼)
同問,apollo係咩黎

一個已下架 但可以watch offline spotify 歌同watch online streaming 嘅app
聽朝6點起身睇下有冇得襟pickup
有無人知誠哥有S5減價未?想執返隻
下晝去過太古城豐澤,冇見有減價
已出貨
有冇巴打知道 Apple Watch Series 4, 5開售頭一兩日會唔會好快買晒?
諗住後日下晝去買 Apple Watch Series 6 唔知買唔買到
2年前 series 4 我記得Apple Store 好多人買,d 貨去得好快⋯
最好聽日等佢開 ...
最怕佢唔賣現貨要你AOS訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞