你地18歲收過d咩好深刻既禮物?

185 回覆
15 Like 247 Dislike
佢28歲個陣 我會諗諗
派報紙
爸爸送俾我隻勞
朋友,我當你一世朋友
去澳門
綠帽一頂
搵最平果d得啦,碎到唔碎
話你第日賺到錢就補個幾卡仲唔濕晒
自己同自己慶祝
連生日蛋糕都無食
夠晒深刻
原諒你係耶穌嘅工作,耶撚嘅工作係送你見耶穌
你拍左幾耐呀? 咁快ALL IN..
過多幾年你冇貨賣架喇喎樓主

18歲o靚妹仔, book間hotel room, 早d上去佈置下
跟住正日呃佢話去食大排檔,然後拖佢上去過一晚都夠做啦
反正而家staycation咁平
珍藏版聖經
求其去葵廣買D手鍊 項鍊 耳環 然後再book間酒店staycation
買定幾枝啤酒上酒店 夜晚傾下將來 講到好浪漫咁 然後食左佢隻豬
基本野黎 當年呀叔都係咁食左幾條女個處

大家要注意資安,尤其是被咬過嘅手足,電話可能已經被入侵。港共可以用stingray大規模監控某個大範圍所有電話,偷取IMSI,可以識別您,甚至截取通訊好多手足就係唔注重資安被咬,好大機會包括被綁架12人; 記得追蹤基爾巴 https://lihkg.com/profile/96327
請簽署制裁綁架12人嘅支那官員:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
樓主可唔可以pin?
送佢十個月免嚟M療程
銀包手錶衫電話

18歲正常應該要送車
阿嫲比左一萬蚊話交學費
然後老母拎左
咪係 玩下波仔鮑仔好過玩iPad啦
你夠浪漫耶撚都頂唔緊 買定半打套啦
當然唔少得提早佈置定間房 睇ig慶生果D post都唔少圖 所以唔多講
都係砌下心心 happy birthday咁
記得第1次唔好帶套 如果唔係就係個套破處 唔係你碌鳩破處
長頭髮既 送個乜春負離子風筒 吹完頭唔會出汗個種
帶佢上獅子山露一晚營再食蛋糕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞