[突發!!] 小鬼黃鴻升驚傳北投過世!發現時已屍僵 享年36歲 2020年09月16日 12:45

545 回覆
69 Like 13 Dislike
豬憲 關係都唔係好果類
唔會啦
我覺得上次大件事d
不過都無必要比較 都係好突然好難接受

人大左經歷多左面對呢d野會睇化dd
加上而家有老公幫手開解
冇得咁講既, 你鍾意既豬鬼, 當初都係比人屌到卜街
大S 開始少出現, 變小S + 小豬主力個時, 都好多人屌小豬
到小鬼出黎, 又好多人睇小鬼唔順眼
柯仙 果集 水妖怪
年年都有人死
大家要注意資安,尤其是被咬過嘅手足,電話可能已經被入侵。港共可以用stingray大規模監控某個大範圍所有電話,偷取IMSI,可以識別您,甚至截取通訊好多手足就係唔注重資安被咬,好大機會包括被綁架12人; 記得追蹤基爾巴 https://lihkg.com/profile/96327
請簽署制裁綁架12人嘅支那官員:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
樓主可唔可以pin?
屌你 好撚7
對大眾講 兩件都大

i mean for 丞啦

得罪講句 今次比13年前 層面更廣
又真
永遠新不如舊
都真 你邊個年代睇個個年代既娛百就係經典
可能5 6年後再轉型啲人都屌點解唔玩狼人殺
豬鬼年代好似睇兩個老友吹水咁 唔覺得係做緊節目 豬鬼蝶個時已經開始悶悶地 但鬼蝶叫做中同 都有默契 到後尾嗰幾件完全好似一場同事睇睇rundown讀稿咁 個個都話小豬做節目搞笑 其實係互相成就 小S走咗之後 佢未有咁紅 如果小鬼不成材 佢點搞笑都無用 娛百咁細個節目一早摺埋
而家狼人殺反而培養番零九呢啲新生代主持 佢比人屌狼人殺唔識玩 娛百已經唔係無咗佢唔得 加埋多人運動個單野直接送佢入雪櫃 都幾難再出黎呃飯食
邊個俾人屌狼人殺唔識玩
阿gill都係浴室撞到個頭 但唔死得
但係個型式都冇乜大變只係主持唔同咗, 依家係變咗個純玩狼人殺嘅節目
我細個睇都唔明, 大個咗之後再睇笑到仆街
但係老公同佢分隔兩地幾個月冇見了
基本上而家淨係睇狼人殺
但我覺得而家睇五堅情好過繼續小豬蝴蝶,睇小豬蝴蝶真係睇到悶
講真娛百冇佢嗰啲唔使睇
咁係因為蝴蝶唔夠班唔似小鬼get到小豬啲笑點啫
屌你老母 黑警 你條五毛 臭閪
震驚台灣演藝圈
呢鋪真係小鬼
Who?
有人唔做做狗 你老母係雞呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞