[鳳南小隊陪你倒數金鐘55] 台劇 想見你 映後討論(19)及連登柯佳嬿Fans Club

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有無諗過 大撚多人都唔知佢係邊個
不過Haters gonna hate
唔洗理佢
你睇今日咁多藝人
都唔會只係rip就算
係打晒佢地同小鬼既經歷...
小鬼真係暖到就快著火
許瑋甯ig story..
滿滿同小鬼既回憶
喺呢個咁複雜嘅世界
仲可以有人保持到份善良同純真
係好難嘅事
我岩岩都睇完

呢個世界真係好多賤人
房子出po 掉念好朋友小鬼
呢條撚樣留言話 下個到你?
我祝佢早日落地獄
冇良心嘅人多的是
韻如追post追到眼濕濕
係過去呢一年真係覺得有良心係一個選擇
呀畫~💕💕

其實一直都想講嘅
但唔想過度感性
變成打擾

啱啱見到佢地講 所以我都講下
趁宜家仲有機會
係 唔洗去到仆心仆命 掏心掏肺
有良心 適當時講適當嘅嘢 已經好好
只望大家都要堅持呢個信念
佢同瑋甯嗰班同學今晚好似一齊過

瑋甯個ig story超有淚
真 我都想像唔到
如果識咗咁耐嘅一班高中同學⋯突然有一個走咗⋯
會係點嘅感覺⋯
我都唔敢諗...
或者有一日我行先
佢地會點諗...
好傷心
點解好人要早死
好擔心鬼鬼 佢只係轉哂黑icon 乜都唔講
今日睇台灣藝人ig 個個都見證住小鬼係幾咁好嘅人
房思瑜做得好呢啲仆街係要攞出嚟鬧下先識驚
唔係就只係會不斷喺個電話後面講埋啲咁不負責任嘅說話
鬼鬼既性格 真係會比較擔心佢
希望佢都能保重
無可能幾日就無事...
On9,佢老公未識佢之前,已經知老婆同小鬼咩關係,咁多年嚟都係最熟個幾個朋友,屌你老母成班人講到楊丞琳派帽咁

仲有個啲,我唔睇籃球淨係聽過kobe個名,係咪佢出意外嘅時候都要入去啲post留who,平日花生個啲唔識留who都算,呢啲事醒少少自己google或者唔好入去睇咪得,係都要留句who嚟令fans唔開心,呢啲人唔單止係冇常識,更加係冇人性冇同理心
無錯
唔撚知呢班撚樣係博乜嘢
啱呀其實一個咁出名嘅人都唔識仲要話埋俾全世界人聽你唔識呢個人只會顯得佢好無知
冇人會覺得佢有趣
但真係太多呢啲on9 當有趣嘅撚屌
其實同中學同學keep到咁耐已經好難得....

我都想像唔到如果身邊有朋友離世係咩感覺
之前喺機場分離 我都已經覺得好崩潰...
真係好怕面對離別..

之前身邊有個人 我知道我係佢身邊嘅唯一一個fd
同我講好想體驗下朋友離世 我諗咗好耐 係咪即係間接咁話我知佢想我死。。。
就當真係唔識,真係唔需要加句who落去,衝出嚟柒嘅真係好黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞