[IOS/AN] 少女前線 槍娘[14] 玄不救非

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
5月8日係二戰正式結束
唔知有冇啲野比我地玩下

9月2呀on9仔

9月2對日
5月8對歐

冇提到真係唔好意思了

你睇wiki話邊日完結先啦
對日對歐

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E6%AC%A1%E4%B8%96%E7%95%8C%E5%A4%A7%E6%88%B0%E6%AD%90%E6%88%B0%E5%8B%9D%E5%88%A9%E7%B4%80%E5%BF%B5%E6%97%A5
勝利紀念日

世界大戰抹黑宇宙了

日本死都唔投降遮,咁就第三次世界大戰
三戰都來緊了

5月8日係二戰正式結束
唔知有冇啲野比我地玩下

9月2呀on9仔

9月2對日
5月8對歐

冇提到真係唔好意思了

你睇wiki話邊日完結先啦
對日對歐

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E6%AC%A1%E4%B8%96%E7%95%8C%E5%A4%A7%E6%88%B0%E6%AD%90%E6%88%B0%E5%8B%9D%E5%88%A9%E7%B4%80%E5%BF%B5%E6%97%A5
勝利紀念日

世界大戰抹黑宇宙了

The War Aims And Strategies Of Adolf Hitler
by Oscar Pinkus

歐洲果面德軍投左降
咁對歐洲黎講, 5月8日二戰係完結

至於美國同日本玩到9月2
三戰都來緊了

美軍來了我帶路
民子同兩年前係高登一樣, 都係咁臭口
三戰都來緊了

美軍來了我帶路

半個月前去關島旅行,咁啱係侵仔同金仔咀炮得最熱烈果幾日,嚇到我屎尿都飛埋出來,最後一日仲見到戰機飛過
ge巴忍到手冇貼倉
ge巴忍到手冇貼倉

怕整撚盲曬個post啲人, 佛心
ge巴忍到手冇貼倉

睇完佢個box棄game都似
ge巴忍到手冇貼倉

冇野好曬

同埋我玩太快,而家冇野做變左後勤game
重造6664同6264 有咩分別
重造6664同6264 有咩分別

會出MG, AR, SMG
我屌 2:10
我屌 2:10

ge巴忍到手冇貼倉

冇野好曬

同埋我玩太快,而家冇野做變左後勤game

其實唔係太懶的話要上90lv容乜易
造唔出新槍根本冇野好做...
其實IWS2000實裝咗未 我見個造槍時間表有

台伏好似未
睇完大家個box之後我睇返自己個box,原來我玩到今日都未做到馬卡洛夫同柯爾特左輪
休嫁一慧子 G11

台伏好似未

睇日誌都無 可能係條友手多加入去
睇完大家個box之後我睇返自己個box,原來我玩到今日都未做到馬卡洛夫同柯爾特左輪

Makarov係難出過其他3星
可樂就...你少造手槍咋下嘛

台伏好似未

睇日誌都無 可能係條友手多加入去

呢支野要用4支hg buff
休嫁一慧子 G11

呀Dee 成日做到5*
休嫁一慧子 G11

呀Dee 成日做到5*

新漫畫喎
呢排D5星運去曬武器度
今日又出光瞄 同 消音器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞