邊間銀行借私人貸款最抵?

194 回覆
7 Like 28 Dislike
anz
tu咩grade銀行先唔會借
咁平
你申請個陣 佢個頁面有show
初步審批個陣 印象中
3.76咁多
每月還款係月薪幾多成會好啲
R到 2.05% ,60個月, tu grade a
我都搵唔到, 初步審批唔見有
又話月薪12倍,最尾只批月薪4倍
係咪正常?

利申apr本身2.97 r到2.07
fg第1次問銀行借loan,啱啱收到天星個審批result,apply 200k,分36期還R到2.75%年息,算高定低?(個app show我最多可以借到400k)

Btw我都係早幾日先睇到呢個post,早知宜家啲virtual bank咁低息,上年年尾等錢洗個時,我就唔賣走啲美股去套現

(上年9月啱啱fg出嚟做嘢,以往讀U有儲開$同投資,12月因為急事賣走左部分美股套現左大概300k出嚟,部分借左比個best fd應急,部份要嚟幫屋企人找左筆私家入院做手術嘅尾數⋯⋯宜完已經洗得7788,想借天星個200k,免息2個月比我短線加倉美股)
你地打電話去R佢?定網上apply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞