[多圖] cwb某吉列牛專門店牛肉疑似有蟲

163 回覆
67 Like 263 Dislike
冇片你話佢係蛇都得架啦
咁大條,係咪蟲好易睇
有無多啲相share?
Steakbar?藍店嚟㗎喎
入黎老奉幫你開名?
抵你食蟲
講你就講啦 敢怒不敢言
樓主應該係驚俾人告
前果牌有個主人開post俾狗糧公司告緋謗
會抓得出黎,又話似係筋
煮熟就食得啦
咁你收皮啦,抵撚你冚家吔蟲
On撚鳩 又要屌又唔開名
驚乜鳩呢請問?
你一張咁嘅圖證明啲咩

起碼拍片撩佢出來睇下啦

唔敢開名證明你自己都唔覺得係蟲啦
牛食草架嘛 靚牛先有蟲
樓主咁on9
無比屎你食算係咁
食多幾條蟲就啱㗎喇你呢啲人
kobekyu?
聽樓主講應該係吉列牛忌廉烏冬專門店
吉列牛忌廉烏冬專門店

網址: https://s.openrice.com/QrbS0ENi800~ucf7QAw
地址: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓
電話: 34278822
=====================
恒生信用卡簽賬激賞賺額外高達5% Cash Dollars回贈!優惠附帶條款。借定唔借?還得到先好借!

呢間?
好大條wo cls
另一間
吉列牛忌廉烏冬專門店

網址: https://s.openrice.com/QrbS0ENi800~ucf7QAw
地址: 銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓
電話: 34278822
=====================
恒生信用卡簽賬激賞賺額外高達5% Cash Dollars回贈!優惠附帶條款。借定唔借?還得到先好借!

應該係呢間?
係咪 Kobekyu吉列牛忌廉烏冬專門店?
間野旺角同銅鑼灣都有分店
朋友係個到做過, 老細好藍, 曾經想扮黃整連儂牆, 但話過唔到自己個關
質素差,而且間野仲要服務態度勁差
狗也不屌

做咩噤屌自己
唔好怪樓主 佢食蟲食壞腦
今天不小心發現了一條蟲 事後樓豬用了十五分鐘去細心欣賞 發現牛肉裡的蟲 竟然比起平日那個形態更美 然後我再用了十分鐘去拍照 再為其po上連登 這短短的三十分鐘 算是今天樓思緒最安穩的時間 發現牛肉裡的蟲 是我今天看過最美好的東西 而那條蟲爬了的一瞬間 是看過最美好的風景 原來人生覺得最爛的事情 也未必是最糟 因為最糟的 可能一直就在眼前而未曾發現 又或者根本就是自己 我想我找到了答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞