可能導致12人行蹤洩漏嘅原因

248 回覆
498 Like 25 Dislike
WhatsApp要熄backup, delete iCloud/Google Drive backups,否則完全無加密

可以睇下我個po
push
由国安直接送中
如果被監聽,可以有好多個地方出錯,以為靜靜雞同屋企人講無諗住隔牆有耳

Location出賣咗亦係可能性之一
同埋被咬過,電話沒收過,都幾肯定有被hack
直覺認為係局🙂
同意,有心比佢走
咁唔小心
Opsec = 0

我驚好多被捕人士電話都會被hack

希望大家可以起勢推:
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107/page/1
補充: 1. 打電話、WhatsApp, tg, SMS 討論逃亡事宜都計

我驚好多被捕人士電話都會被hack,希望大家可以起勢推:
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107/page/1
著草要錢 會問人借錢
但可以作個原因

如果係我
連屋企人都唔會講
點知屋企人支持定反對?
呢啲係危險嘅事

加上人多口雜

但發生咗都毋謂深究
推上國際變政治外交好撚過
8月13巳經開始台海軍演
唔睇新聞怪邊個
蛇頭報寸,港狗射比支那海防
呢幾個月有冇其他艇失蹤冇人會知
被綁架果日先射完 4 粒導彈,2 粒打去廣西
唔駛估
比國安法拉過肯定全天候24小時招呼
你唔記得除左popo仲有國安?
直接通報上去easy job
我估蛇頭都要交數 放左x個 交左12個:-( 你估國安唔知邊個係蛇頭咩 唔捉姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞