[冇人留意?]Netflix拍咗套《Cuties》被指係兒童色情 多名共和黨議員去信司法部要求調查

202 回覆
82 Like 8 Dislike
即係叫我快D備份姐
女權:身體自主

左膠:戀童無罪

Rebbit都著哂火
戈但就流媒體壓住

https://twitter.com/timcast/status/1304756130158194689?s=21
拜登贊助?
拜登快啲出聲明支持套戲
真係幾噁心
十一哥表示反對,佢話睇得好過癮
睇過未,套野根本唔係兒童色情,甚至係相反
Globalist 孌童圈
全部dem連提都唔敢啦
中哂燈燈最衰嗰樣
大把鬼佬睇咗先怒屌
之前出預告時已經嘈緊,我睇過套野,其實無出面講到咁誇張,故意重點都係講緊移民係傳統文化同新世代思想間既掙扎,套野係影展到播同攞獎時都無咁大反應,係衰左Netflix 個公關災難般既marketing 到
美國縮沙了,英國還遠嗎
https://lih.kg/2078832
拜登:我如果當選總統,即刻開續集
Netflix marketing 災難,睇過同意條片其實不是講緊兒童色情,係Netflix 傻撚左
唔通大衛像露J又色情咩on9 淨係剪D片出黎put it out of context
其實係Netflix marketing 個到on9,套野唔係講兒童色情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞