剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(122)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

因為有方法解決 但佢唔信我
佢個point就係我第一次犯錯個時 講既野同而家都係差唔多 所以佢覺得我點講都會有第三次
咁似我之前個仆街ex
點解可以做得返朋友咁勁
但你有冇同佢解釋到其實都係講野直左d…唔係有心咁講
行動證明一切 齋講無用
做俾佢睇
有啊,但係佢話已經唔中意我(並冇其他人)
佢都講到咁直接 咁應該真係完
唉,其實都好少事,點解會搞到咁。但佢仲想做朋友,我又覺得有d辛苦
咁咪順住佢意先 格硬黎既話佢連朋友都唔會同你做
我知 但個樣野 要起碼大家肯出街先做到比佢睇
佢唔出黎都唔知可以點
剛剛分手 勉強訓了2-3個鐘就醒了

Ex真係一段關係永遠嘅敵人 你寧願放棄我都唔係放棄同佢聯絡 你都唔係咁愛我姐
我都係all in,令佢好有壓,所以最後分開了
要習慣 斷聯 真係好辛苦
話因為一句說話?
5年感情 應該有其他原因wo…
你地平時相處點嫁?
9個月之前ge日子佢好聽話,我話想去邊就去邊,有時候我做錯事都係佢哄我先。至從肺炎開始佢就係屋企過,我哋半年只係見過一次。因為識左好耐所以好少打電話,一般都係tg多,但每日都有野講。唔知點解可以360度改變,應該日日喺屋企自己轉牛角尖,我又見唔到佢唔可以同佢交心,半年下來就出事,點哄佢都冇反應冇感情唔會哭
落雨天 再聽埋啲 sad 歌 真係想喊
我比佢知道左我會等佢,比佢block左,冇機會啦
俾d 時間
做多d 野感動下佢 ?
佢有冇講點解唔肯同佢斷聯….?
點解會半年先見一次 仲要電話都唔講…
咁咩感情都淡啦
係呀,但係佢唔肯,日日話好攰,我果時已經知走緊下坡,果時機會我冇捉住
話我唔信佢 但佢又比唔到任何安全感我
同埋佢堅持同ex係朋友關係 唔想令人討厭或失望
所以兩面不是人
啱啱見到呢個post
即刻入嚟取下暖先
我心仲好痛
但唔識點放手 大家都唔想踏出呢個comfort zone
或者大家都怕孤獨 想有人陪自己食飯睇戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞