培正中學前英文科副主任:朋友們整天都在Netflix and Chill!

130 回覆
494 Like 12 Dislike
我睇Netflix唔chill
只係估唔到原來培正可以Netflix and chill
早知當初入培正
On9副主任 超超超超你老母
我唔當佢呢句係英文囉
你可以唔當,但事實係在這個context用呢3個英文字好搞笑
你訴說對象應該同個當事人講吖嘛
你同我咁肉緊講都冇意思㗎
樓主以前係咪俾佢教過?咁樣追擊佢
人地老公一早財務自由周圍去旅居
無教十年
人地公開寫教英文文章,我幫佢宣揚下姐

同埋你應該唔係香港土生土長?「我唔當佢呢句係英文囉」、「你訴說對象應該同個當事人講吖嘛」、「你同我咁肉緊講」呢啲句子唔似正常香港人寫
仲頻密寫教英文文章,證明佢心繫英文教育!
好淫亂啊
Make Love Not War
AV Ma
我睇完標題
再睇內文

真係笑到肚痛

呢個教畜真係笑撚死人
點為之唔正常香港人呀
睇嚟培正老師對你真係好大影響喎
首先我冇讀過培正,第二 呢度係討論區 你就叫我同當時人講 因為同你講冇意思 好奇怪
無讀過培正又知佢係前英文科副主任?
入到咪入
唔好意思借個位

國民教育重返 巴打們我地仲有咩方法對抗...
https://lih.kg/2199616

到底有冇巴打知道教育就快死
一個星期內 有學校將「唱國歌」變為功課
有學生
因為「光時」slogan比人停學 勸埋佢退學

St paul ethics仲直接
開宗名義將國安法加入課程內容

香港教育好快玩完 我地仲有冇方法對抗?
佢老公以前做電台算有點名氣,有聽開電台會聽佢講過
之前加洲大地震條女都唔知點解
我見你咁辛苦丶你唔直接同當事人講
你喺度發洩冇意思㗎
你既然知喺討論區我咪提議你囉
討論區分享都冇意思?你又知我冇同當時人講?咁都叫發洩?
我依家咪同你分享囉
叫你同當事人個位老師講
如果你有同當事人講、咁你應該繼續同佢溝通啦
不過既然你一個咁成熟嘅人丶佢應該會好明白你嘅關心
我見你追住我黎講、又話我唔正常香港人
我覺得你冇地方發洩囉丶係咪受咗咩委屈呀
講出嚟分享吓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞