中国聯合多國發表論文:新冠病毒從外太空墜落武漢

261 回覆
747 Like 83 Dislike
屈美國,屈意大利,屈法國,屈石頭,屈外星人,總之就唔係共產黨錯啦!
黑白有小灰怪,sm有小隕星,但代歐係唯一一隻由宇宙病毒突變而成
外太空自古以來都係中國,不用分得那麼細
外星勢力
咁即係由武漢傳到世界各國啦
我理得你用念力整出黎
連太空都唔撚妥支那人呀

========================
大家要小心港共監控
尤其是如果您係高危手足或佢哋嘅家屬/朋友
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
希望大家可以關注12位被送中手足
#save12hkyouths
認喇
中國成為第一個發現外星生命嘅國家
一定係武獨勾結外星勢力
外太空自古以來都係中國不可分割一部分
推 共業 REDSTOP 網頁版出世啦 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2198432
賴到外太空
係咪想將隻病毒改名做 罪冠病毒
感謝提供笑話
你識條鐵,病毒係藏係隕石深處,所以高溫殺唔死,但著地裂開,就被釋放

你一定無睇過
宇宙戰艦大和號
外星人點樣用遊星炸彈攻擊地球
你老母一陣出街畀車撞死就係意外
不過你堆五毛畀車撞死係報應就不意外啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞