[又贏] 胡錫進: 我地有無人機送飯 印度兵只可以天寒地凍捱罐頭

276 回覆
249 Like 12 Dislike
With these drones, the PLA’s frontline soldiers can enjoy hot meals once winter reaches the plateau. Some sympathize with the nearby Indian soldiers who can only eat cold canned food and have to endure the severe cold and potential spread of COVID-19.

有呢D無人機
我地戰狼係前線 冬天都有熱辣辣大餐食
有人就好同情D印度兵 又要食凍冰冰罐頭 又可能中武肺

https://twitter.com/HuXijin_GT/status/1304292033469661184?s=20

其實點解佢地仲成日忍唔住要提武肺
係咪真係潛意識講咗係當生化武器咁用
尋日又係咁講
定係真係覺得自己係防疫大國

胡錫進: 印度如果唔撤兵 一係凍死 一係中武肺死 開打更快死
https://lih.kg/gbzNsS
黐孖筋
罐頭先頂得耐
有無睇片
人地話有大餐食我軍士氣上升
咁得閒煮飯
印度嗰邊軍人, 主力唔係話全部都係陀地嚟咩
人哋喺嗰個區域生活咗N代, 我諗點都知點樣生存啩??
人地世世代代係高原生活
邊似得你地班少爺兵比人呃上山打拳頭交
印度軍人可能係直接輪更 , 收工返屋企食咖哩
樓主標題黨
人地支那軍只係無人機送水咋
打仗 都要四送一湯 連生果
仲要一人幾兜野
On9
得支那有無人機?
用左咁多體力摺被唔食返多D野補充點得
膠刀廢。。
認真mode
天寒地凍唔係一打開個飯盒都好快變冷飯咩
& 人地打仗就係要有糧草跟身保命 所以要易於攜帶保存嘅罐頭
解放軍係咪打算拎住個飯盒打?
請大家繼續關注 被送中既十二位手足
https://lih.kg/2198127
有蕃茄蛋
又有菜炒肉既物體
全部都一PAT 汁

正常 唔係應該 整D 煎炸野 可以放耐D咩

食撚完 又要處理D 膠兜
一人幾個兜, 一日就產生 成萬個膠兜
製作垃圾
農夫山泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞