聯和墟有間痴撚線既藍店茶飲!

1001 回覆
1108 Like 30 Dislike
Cook house平少少,年輕人都負擔到
食完好飽飽 絕對唔係比$8x食空氣就真既
Follow佢個page覺得d甜品好似好好j
CookHouse真係我推介既頭三
絕對抵食過乜野鐵板神燒,
又咸,樣樣野都一樣味
黃店感應器表示冇食過鐵板神燒比唔到評論
我唔知點解真係一個好易感覺到安全/唔妥既人 好少踩伏sor
佢未加價個時食過一次,食完成面油,份量又少

咁多位街坊
我想睇藍店跌穿400呀可唔可以呀
同時可唔可以幫下轉個彎既黃店推到佢過藍店呀
而家先睇到個post
先問問有無人記得韓家對上係一間泰國野
但開左好似半年都無就轉左比韓家(裝修根本無變)
明明間野又平又好食 點解做唔到
之後先有雄泰(會唔會同一個老闆)

多滋味話黃 但好似少人幫襯
但上面話轉左比韓家(好似無耐ja喎)
我記得係個師奶 見過兩個仔幫手setting
咁快轉左手?

港猿話黃 但又係中午都無人的
係好食但貴呀 行過幾步燒味飯好似30有找
點吸引到人食喎
btw收銀條女幾正(無人提?) fb好似有見過佢

椰子樂個老闆可唔可以整個list
show下有咩配料 我個人唔太想你發板
我問得多 你就講信我啦 我就廢事出聲

有無人記得n年前有間韓國野
入面好多hellokitty野
我同事話入面有個人自殺(想知真假)

英華有個師奶望落後生唔錯
仲有759有條女都唔錯
Push
Push
仲有想野問
邊間炒飯好食呀
以為長盛執左 之後搵唔返
樂滿門啲炒飯炒麵好撚難食呀!!!!(整定曬擺係度)

我同事個個都鐘意食庭軒一敘
我覺得都唔太好食(係得雜排飯好飯)
有冇見過分左手仲要管前度ig story 內容既人
https://lih.kg/2089990

右邊個肥仔咪呢個賤男囉
同得荷蘭叻影相都知咩料 唔洗幫佢解釋喎
港猿條女個屎忽幾正

椰子樂 布甸 珍珠 爆爆珠 芋圓 仙草

英華係咪有個仔嗰個

759嗰個做咗好耐
出面示威關聯和墟撚事咩
港猿條女我覺得係倫敦金啲FD
英華我唔知有無仔 但比較後生係得一個(早排有人係個間野拍片 唔知係唔係TVB)
759而家都仲見到佢
兩年前個all day 超正
一個人唔會食得哂
可惜之前個大廚唔做
食完飽到dinner
我都知佢唔做呀.....
我以前食開滿意
但佢應該建制
佢貼民建聯poster貼左好多年 個電視仔播tvb
走椰絲 由中學飲到宜家 勁耐冇飲但個老闆都仲認得我
卓茶之前唔知諗住飲下咩茶咁貴。
原來無味茶。酒樓一壺水仙仲好過佢
食阿四車仔麵啦
Push
冇味咪算你好彩
我飲過藥水味水果茶
好意思一路買一路sell自己個杯好大好抵飲
食椰絲會喉嚨痕
佢啲冷泡茶唔知泡左幾耐,又苦又澀
係好大杯既,不過水果茶無水果味
珍珠奶茶得甜味,
你飲埋我個份啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞