龍門用緊江得源專做民事, 刑事係轉聘或延聘大律師

41 回覆
99 Like 10 Dislike
其實單野已經去到A7
但人閪group紅圈咁話排序間野代表飛天南
所以解釋清楚咁睇其實唔正確
事務律師做轉介根本唔代表d乜
上庭代表係被告自己揀嘅大律師
而cap圖亦無講清楚係咪法援(呢間好多法援cases)彈過去
條友藍扮黃搞事
又鬥黃
同意
好彩已經煩到無人想再睇佢地9up半句
頭先51黃金group有人post單野出黎批鬥
唔夠一陣唔知樓主/admin delete左佢個po
不過入面主流意見都係叫過主 無興趣睇批鬥
Btw今次單野 勞工組 無啦啦take side 支持Marco …
其實係得4間事務律師行
未有辯方大律師名

要睇晒所有文件先知江得源角色
但佢地本身係只有民事 刑事係延/轉聘
最多做下審前admin support

最終判決書係公開 會寫得好清楚
多數case事務律師係法援派
大律師就係按被告意願由事務轉介
人西再炒車,江律師原來係法援
Marco哥有咩回應
如果勞功組幫手支持marco訴訟費, why not
覺得marco有道理應該黎反索償龍門添
唔好話無錢 攪下眾籌有幾難

不停內鬥嘈黎嘈去無結果嘅事
等嚮法庭公開所有對話記錄一清二楚
無必要比有心人將黃圈搞臭成是非圈
我都同意上庭一五一十交代清楚係最好
黃圈咁多內鬥野沒完沒了
藍黃都好 真係咩人都有,身邊見過 藍人品ok, 黃無品仆街
藍:投民建聯. 唔會罵社運人士 亦好少傾時事,性格溫和 對人友善
黃:成日搵人笨,因為私怨篤黃灰,有女仲叫雞
見facebook啲人 一講到龍門, 實數佢話退出黃圈 但佢高調講退出 但亦身體力行幫個社會,做嘅野無變,好似黃之鋒咁 都解散眾志,有時真係分唔到 真黃,黃私怨,熱狗,定藍5毛扮黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞