[沒有oso與-6] World Snooker Championship (7)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢度有無清平時會篤波 無乜frd篤
利申 翻工忙好少篤 一度波王

一星期2次 上癮但唔勁

我都係差唔多啵 上癮但唔勁

有無人有興趣出黎篤下
但我真心廢 唔係扮廢下下幾十度break個啲
沙比少有既防守失誤
Selby 11-10 ding

Btw 係咪太夜無人睇
英國JJ由朝早睇到依家
支持丁丁
又斷
唉 呢局咁樣都輸
沙比呢球
呢節好睇到
selby 12-12 ding
高水準 應該係決賽戲碼黎🙇🏻
基本上Ding同Selby邊個贏就半個冠軍

應該毫無疑問係當今桌球壇 最勁個兩個 d級數高到

另一場4強就鬥甩

應該毫無疑問係當今桌球壇 最勁個兩個 d級數高到

另一場4強就鬥甩

Ding其實都甩唔少 Selby就瘋狂入Cue Ball 今日都起碼5次
希叔唔差㗎 今日佢入左球-6 綠波
洗唔洗讓reanne evans讓到咁

想問下 bbc2 snooker有邊幾個主持
好似見過Steve davis
Hendry
仲有邊幾個

屌無睇到波
john virgo, john parrot, ken doherty, dennis taylor, willie throne
依家有peter ebdon
高水準 應該係決賽戲碼黎🙇🏻

oso同丁都係決賽戲碼
Last session 幾時打

selby開局個century根本on9

Thanks 巴

睇番丁最後兩個frame 好有自信

Thanks 巴

打兩點就好 今晚有野做
[quote] 呢度有無清平時會篤波 無乜frd篤
利申 翻工忙好少篤 一度波王

一星期2次 上癮但唔勁 [/https://chat.whatsapp.com/5yDmzdaCIu44DEUEpMW4y4
屌你 一場極高汁 搞到另外個場4強水準低汁到

一場就攻守都頂級 一場就攻守都二流

決賽唔會單方面大屠殺掛
on9 ding幾下落brown safety
同埋臨尾兩個century

不過有啲建基於selby long pot失靈, 或者pot到無靚color
不過oso v ding, selby v ding都係有今生無來世
好耐無睇波咁高質

睇番丁最後兩個frame 好有自信

丁失左追平11-11個局 以為佢會有影響到
點知佢連續2Q過百

尾個幾鋪見到沙比個額頭 D紋皺可以夾死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞