巴士佬真係夠薑,竟然夠膽叫佢地老鼠

934 回覆
7385 Like 21 Dislike
支持巴士,打擊鼠疫
巴士手足
巴膠唔好用巴士撞狗呀
屌你老鼠
唔好意思,借位一用
連登會員吉野邊又名香辣牛肉麵(#74933)老屈我偷貓舍得出黎對質未,你老母攰啦

事原琴日我係人地個Post度教人可以試下去嶺大貓社領養貓貓,點知比人屈我係嶺大偷貓,重要追我Post屈我偷,重話嶺大邊度有From填領養貓貓,又話我仆街,又帶頭屌鳩我。但成件事佢都未攪清楚包括嶺大貓社堅係有得領養,而我領養貓隻係5年前嘅事等,一口就咬定我偷,然後我就結結實實咁攞證據出黎證明我無偷,但屌就識追Post,衰左就唔出黎認,重想公審我,都唔知咩人黎係咪佢老母無教佢做人。所以我懇請大家一齊公審翻佢追擊反佢唔好比啲咁嘅仆街可以講野唔駛負責任鍾意就講,一齊代佢老母教仔,香港人應該係理性,指控人前睇有無證據同理據,我地有讀書嫁麻,教師點都有教嫁。

我目標係追擊到佢公開拍片道歉,上傳係各大貓群組同連登,為期三日,請大家還我一個公道。

如果想睇事件詳情請追以下post:
https://lih.kg/aCsFHoV
重有搵反標題為:我隻貓係麻甩佬

P.S. (我AC係同人共用,我係男人黎)
推啦老鼠
係咪藍就勁到可以徒手扭鬆扭緊粒六角螺絲
邊忽講係黃呀,搵d 料黎睇下
clskc

巴士佬一年唔知比班狗搞幾多次 十卜
巴士公司最應該出聲囉
老鼠!!!
食屎啦,死黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞