用11 pro既你,電池健康度係幾多?

345 回覆
21 Like 24 Dislike
我都覺
開頭半年好地地 跟住一野插到95, 直到而家92都係三四個星期既事
1月買97%
舊年十月買,97%
XS 91%
我差一個月就到期,前幾日有去問Apple , 話可能係系統update嗰陣有問題,只可以重裝但又唔可以換電,要換電嘅話要自己俾錢 心諗點解係個system 問題 但我來承擔
十月買,91%
以為自己用得唔好但原來各位巴絲都係咁
11pro呢啲咁嘅垃圾機 掉撚咗佢算吧啦!
黃mon,聲厚,又重...又沒touch id又M字額又鬚跑形三鏡頭咁肉酸,花成皮野買部旗艦 原來粒u後期仲比Apple分享埋比只賣3千幾蚊部SE2到
早知用SE2都好過用11pro啦 吊你老母
睇完依個post 變左96%

xs max 兩年仲係92%

IPhone X
11 pro max 第一日出即買
99%
11 pro 差唔多 1 年,95%
我都一樣battery health跌得勁快 但check完又話無事
葡萄
我係iPhone 11,我記得我係一出第二日就買,到而家仲係100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞