[打爆Raptors•Celtics in 6]塞爾特人 Boston Celtics 連登交流討論區

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
細佬我係一個塞爾特人嘅球迷因為見到網上塞爾特人嘅討論post太零碎,所以決定開一個post係可以俾香港Green Blood 嘅球迷交流下

LET’S GO CELTICS

STARTING LINEUP
PUSHH
BEST YOUNG DUO IN THE LEAGUE

軍神 BRAD STEVENS
師兄識嘢,綠軍今年其實好有機會入finals...可惜差個0.5秒。。依家個勢可能輸埋俾速龍。。東決打熱火真係算易打。。想喊聽朝一定要贏!!!!
#bleedgreen
話時話大家點睇呢場系列賽Game 4 真係打到成Pat屎咁
整體實力塞勁過速龍,但護士堅勁, 可能要搶七
我見連登都冇塞爾特人討論區 Lakers 就有成63個
話時話聽朝睇唔睇game5
Brown冇手感 炒哂wide open
場場都睇
屌game3之後改撚晒粗口話一定會bounce back
點知
而家成隊都俾人打到冇晒信心
Kemba 又俾人守死
*講
Smart哥頭兩場之後啲三分就冇哂 好撚掛住Hayward
其實Hayward 係好重要你會見Brad每次守最後一球都係用zone
而負責指揮嗰個基本上次次都係Hayward
你睇下冇咗Hayward之後 Game 3 Tatum, Theis 同Smart 嘅miscommunication 真係火都嚟
短撚塞
我覺得有Hayward我地根本完全屌打泡泡龍,有三個高側翼真係好好用
唔明
你連短撚塞都唔明 我唔會比你入谷
原來有谷師兄俾條link嚟啦
我好想同大家瘋狂討論唔該你呀,益下大家
啲人成日串Ainge專揀側翼其實我覺得係揀得幾啱
入面全部都係講屌女架咋 唔好比佢呃到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞