有冇人發過夢中夢

66 回覆
24 Like 1 Dislike
我經常都會有鬼壓床 醒唔到嘅情況
通常係因為睡姿差,壓迫住胸口/口鼻,而人又過於疲倦。一般會有呼吸困難,心慌嘅感覺。
不要害怕!試多幾次就會習慣。
有著住大"嬲"既男人 好似俾藍色光照住咁
有係窗出面伸入黎既好長好幼既白色手
有爛面灰色皮膚既BB係天花板倒吊咁跑黎跑去
有次真係嚇到我出拳醒左既係無啦啦有隻好倉白皮膚既女鬼
2隻眼好撚大 把口都好撚大 尖牙 訓左係我格黎望住我大叫 好刺耳好大聲
咁我鐘佢啦 果下一拳鐘左落去格黎枕頭 好撚大力 到時醒左 原來係格黎房鑽牆嘈醒左
但唔知點解個夢會配合到 果時心諗如果我格黎有人訓係到就仆街
係唯一一次發夢出到力
盡可能都唔好試多一次
有情緒病唔知關唔關事
咁樣睇其實你都好有創意
細個賴親尿都係因為以為自己醒咗
其實係夢入面去廁所🤣
最恐怖嘅夢中夢!!!!發過一次就俾老母鬧死!

第一下醒有懷疑過 但因為老母不停chok我個人 所以我就知我真係醒咗
我試過四層夢中夢,真係好恐怖
有呀....
另外仲試過發緊夢果時知自己發緊夢 心諗...哦~原來自己發夢姐..
之後做D 日頭唔會做既野
講講吓想睇返inception 想問邊度可以睇得到
睡眠癱瘓症
netflix唔知仲有冇
Amazon prime
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞