bbg都賺得好 fat fat wo(2)

107 回覆
38 Like 1 Dislike
推!
大大力推
唔知啲學生妹仲會唔會幫襯佢啲淘宝BBG style 小蒼蘭蠟燭呢
又要mark up幾多啊呃妹妹仔錢唔會過意唔去?
推!
推爆 黑店幾時執
Cls淘寶貨扮自家製 btw想知個男店主咩樣

呢個?
推推
幫手推下先
成鳩日係個私人屋苑人哋啲屋企門口、花園到影相 引晒啲人入去
有花生
一睇啊美麗個樣都勁拜金 估唔到依家俾人爆左出黎咁撚柒
推 食水深到咁 真係好想佢收皮
想講呢間野好撚耐由佢一開頭做已經睇唔撚順佢啲銷售手法 冇記錯佢一開頭賣Tommy Hilfiger, 件件都賣貴幾舊,明明去外國網/去outlet要幾多有幾多. 都仲未計human made嗰啲, 稍為有少少骨氣嘅店都唔撚會賣啦,人哋online store直接運到香港, 使唔使我比埋條link你呀 大家真係唔好仲懵盛盛做水魚. 當然明白做生意梗係要有錢賺啦,賺冇所謂呀,但唔好講到自己好有良心咁先得㗎,咩良心價,平過出面好多初期仲要人格分裂自編自導自演咁開假ac自說自話,呢啲大家俾啲心機睇吓啲舊post就一目了然仲有之前發國難財啦, 賣酒精搓手液賣平過人哋舖頭就叫做良心價 今次仲要俾人踢爆又淘寶 又唔出糧. 一向唔鼓吹cyber bully, 不過今次真係以事論事,錯就要認打就要企定,平時呃埋呃埋咁多無知少女,遲早要還㗎,美麗
幫大家搵埋出嚟 慢慢欣賞啦 淨係睇圖都大把野睇

BBG都賺得好fat fat wo
https://lih.kg/2001558

[發災難財]bbgshophk賣2000枝酒精搓手液
https://lih.kg/1848034
推撚到佢仆街 屌佢老母最撚憎扮黃
武美麗可以考慮改名叫武糧出
其實美麗貪錢唔係今日嘅事
自己住錦繡 呀媽呀妹住天逸
我有朋友同美麗係中學同學(遵理)
佢本身有個男朋友拍咗拖幾年住公屋
之後就識到個有錢仔打本比佢開bbg
就飛咗個公屋男 同咗個有錢仔一齊
但美麗係同有錢仔一齊個時有偷食
我見過佢同公屋男係公屋男樓下拖著手
轉個頭就post ig 同有錢仔一齊
好似同個有錢仔一齊一年
然後bbg上咗軌道就飛咗有錢仔
又係一腳踏兩船 同緊一個一齊溝第二個
攞住人地啲錢同名牌走
同依個入貨梁生一齊
應該貪入貨唔洗錢掛
美麗好有計謀架
一步一步嚟
希望入貨梁生無帶過緑帽啦
美麗成功之道就係咁
想知多啲
斷估應該都係租嘅啫 上到樓仲唔話晒比全世界聽
今次依單野都令唔少fans唔再幫襯
Sik sik同kaka都有係ig story講依單野
美麗就一於少理 繼續賣人血饅頭
Bbg自家品牌其實係淘寶
有無傻仔真係買咗佢啲自家品牌耳環
我見淘寶20蚊有找
佢賣果對boots淘寶都60蚊有找
有無傻仔真係比幾百蚊買佢啲自家品牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞