新手免費塔羅占卜

50 回覆
1 Like 2 Dislike
占卜新手開放免費占卜~
留意返問題最好清楚少少,占卜有效期通常3個月

提問格式:
問題
你的稱呼(花名/代號)
對方稱呼(如適用)
背景(少少)

請大家占完之後,比番個comment小妹
真香港人,互相尊重

歡迎大家
ig dm: Astro.tarot.world
Tg: https://t.me/lauuu_a
Tg請標明免費塔羅占卜
由於小妹日頭要返工,請大家比d耐性
問題 想問下一任會係幾時出現
你的稱呼 A
對方稱呼(如適用)
背景 想知個個人係身邊已識既人定新既人
問題:請問我大去之期係幾時?
名:槙島聖護
問題: 佢點樣睇我?有冇鍾意過我?
你的稱呼:Whale
對方稱呼: Cloud
背景:對方係男仔 大我幾年

多謝樓主一世平安
問題 對一個男仔有好感 會唔會有機會發展
你的稱呼 A
對方稱呼 N
背景 同事黎 之前有傾計 最近冇傾 唔知傾咩好 驚佢嫌我煩
感謝樓主
btw 多謝樓主,幫推
問題:佢對我既感覺係點,有冇機會發展?
稱呼:Angela
對方:Ivan

背景:同事,對佢有好感得閒會吹下水傾下無聊野
Thanks!
由於現時大量人等候,請唔好催我,我有mark低先後次序,會順次序答
你依家身邊有個人精神寄託咗喺你到,又或者你精神寄託咗喺佢身上,但根據牌面大家好少機會發展,要去到下年8月先有機會係工作/客人接觸到同商業有關嘅人,個個人同你人生目標會比較一致
佢應該係中意你,仲會打算向你展開追求,有機
對方對你有感覺都好,佢都未必會講出黎,就算一齊都好,你要有心理準備你嘅控制慾都比較高,要留番d空間比對方,唔好咁計較付出咗幾多
唔該晒
問題 佢鍾唔鍾意我?係唔係真心?
你的稱呼 c
對方稱呼 s
背景 識左十幾日,出過幾次街
問題. 想問嚟緊半年嘅人緣會唔會有好轉?
你的稱呼janice

背景上半年因公司小人關係,同上司不太拹調。 另外,同某個朋友因言語問題而斷聯。 想知這兩方面人緣如何?

謝謝
問題 對一個男仔有好感 佢覺得我點 會唔會有機會發展
你的稱呼 c
對方稱呼 Gh
背景 佢好似好被動 識咗一個星期左右 有keep住whatsapp但內容5多
你的稱呼: W
對方的稱呼(如有): T
問題: 我同佢有冇機會一齊?
簡短背景: 佢係我暗戀對象,而家係朋友,我哋好多野都好夾

感謝

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞