你係細so會揀邊個?

347 回覆
2475 Like 390 Dislike

典型ANS:
小朋友先做選擇
一定係wing

個狐狸精開filter開到99%
Wing好多相都真素顏,身材均秤,入得廚房出得廳堂
聽完臨立會2.0大辯論 民主黨仲死雞撐飯蓋
https://lih.kg/2186125
黃心穎同sammi 翻版
揀舊愛99wing得唔得
揀咩先?sp?
正想講,睇Sammi個ig 啲爆汗相同行為,賓穎痴埋嚟,係都揀後者。
睇對波已經選擇完啦
wing好似一個男藝人但唔記得咩名
佢老婆皮膚黑咗啲,加埋金髮,諗起子華之前講果個諸葛亮老婆(?)
同埋有啲大隻大份,可能本身高,骨架大,做gum做得太勁,胸口排骨有sammi feel,
令我覺得sammi 同佢呢個風格嘅女人嘅老公係咪都好易出軌?
好似差咗啲女人味,有時覺得女人結咗婚都要執下個樣
做第三者一定賤格,但睇樣我會覺得狐狸精靚啲
另外而家睇番啲愛妻家庭樂影片,覺得兩公婆都好假,好似做show嘅搭檔
白滑有波

點會揀個乾旱黃毛黑皮膚

諸葛亮咩
上面條女真係贏成條街
屌緊個新SP啦
老婆,sp屌完就算
隻狐狸d粉厚到🤮,wing樣又靚笑又甜,細so唔要我願意接手。
賤男就賤男啦
當初結婚嗰時承諾咗無論貧病疾苦都要一齊面對
而家怪個老婆唔夠靚 去合理化出軌?
細so又好撚靚仔咩?
又唔見佢老婆比帽佢戴?
調返轉講
噉個第三者個老公一定係好撚樣衰
所以個老婆先出軌同細so搞埋一齊
有時覺得男人結咗婚都要執下個樣
講真 對住花心嘅人就算結咗婚執到幾靚都無用
因為你永遠都無可能滿足到佢
周慧敏 李心潔 戴安娜王妃夠靚啦掛? !
但結果呢?

正皮個d 咁撚重口味?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞