firstrade debit撳唔到錢

19 回覆
0 Like 0 Dislike
話說收到新卡開完諗住去試下拎錢 但係撳晒全部acc佢都reject左我提款 入完卡入密碼無問題
要揀支票戶口支賬
得credit card saving cash呢三個比我揀 我用匯豐機 係咪有分
步驟:
1. 入DEBIT CARD, 選擇中文/ 英文, 當問及用海外提款咭會有額外收費, 也選擇「是」
2. 輸入PIN NUMBER
3. 選取「支票戶口」取款, 之後輸入款項
我聽日試下轉第二部機撳下 滙豐入完pin之後撳withdrawl無checking account
未試 好似係
有25000資產
每個月第一次免費
試下去恆生 有外幣提款個隻機
好多地鐵站都有
聽日去行下 thanks
我上星期都收到張咭,activate 左但未試過入機。
張卡要點activate?
長途電話打去美國 Set PIN
唔駛同人講野,識聽簡單英文就得。
1 分鐘搞掂
好奇一問 巴打最後拎錢成唔成功?
拎左第一次,上網睇返transaction仍扣了我手續費。遲點回贈?
每月statement個到 會有一行寫退番手續費比你
🙏🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞