(黑白顛倒)兩女youtuber欲指831孕婦為「演員」

419 回覆
202 Like 1044 Dislike
好多個... 成班仔都係襟兄弟咁
成班做咩事,話到佢兩個好神秘咁
兩個都係政界人嚟,有名有姓
兩個都落選區議會
陳穎欣仲係共狗工賊+民建聯啲人
有得三穴中出喎
好彩呢兩個臭閪區議會輸9咗
Push
好毒我鍾意
係呀,我之後查先知

仲有一樣有趣既野係
呢啲藍營既youtuber 仲有個啲咩華記,黑照個啲我好少見會出文章. 寫得出既文章,論調不外乎陰謀論,懷疑論,民主有缺陷,外國勢力,愛國至上主義, 中國好大你唔明,etc. 好多論述一俾左個idea你,就好似再冇俾detail, 一點即止,之後俾人自己填白.

但黃營開得channel既,好多都寫得出文章有系統咁講出成套論述,有根據,角度較多, 歷史同案例都講得比較詳盡. 同埋篇幅我見多數平均上比藍營長好多.
支共都幾聰明
呢個戰線唔可以鬆懈
話哂中共係靠宣傳搶個江山番黎
有無得唔俾view佢但又report到?
。。
Push 一開見到兩個八婆都想嘔
已report
睇少啲youtube
跟本佢到咁上下就會係咁俾啲藍屍片你䏲,你點dislike都無用,無分析力嘅人睇得多就會越睇越藍
檢極都唔夠人。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞