★J慧中時間又到了!(158)

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
佢係廢老炒股,剩係識strong hold到2046

結果係drop to zero
懷疑佢又妄想以為自己係丁蟹嘅同時,可能係佢視覺損傷

應該係飲支鬼假酒飲壞咗視神經
1478股東下場

老貓聽朝見到1478股價示意gif

老貓成日見到人額頭黑黑地,以為自己有「丁蟹神力」,原來係對眼廢廢地,睇嘢一撻撻,唔好再飲支鬼假酒啦

no

is mask
無論is 1478定mask,都係你嘅下場
is User_
老貓rip
美股已突破
老貓RIP
警二代涉遊樂場內「露械」 自辯稱被誘作招認 指警數度謂「大家自己人實幫你」

https://www.thestandnews.com/politics/%E8%AD%A6%E4%BA%8C%E4%BB%A3%E6%B6%89%E9%81%8A%E6%A8%82%E5%A0%B4%E5%85%A7-%E9%9C%B2%E6%A2%B0-%E8%87%AA%E8%BE%AF%E7%A8%B1%E8%A2%AB%E8%AA%98%E4%BD%9C%E6%8B%9B%E8%AA%8D-%E6%8C%87%E8%AD%A6%E6%95%B8%E5%BA%A6%E8%AC%82-%E5%A4%A7%E5%AE%B6%E8%87%AA%E5%B7%B1%E4%BA%BA%E5%AF%A6%E5%B9%AB%E4%BD%A0/

老貓比狗拉咗記得唔好信佢句「自己人實幫你」,唔係入咗去坐就無得日日睇tbb and J 呀中

仲要日日早起身同work
老貓點睇775
老貓早已預訂
特權階級照袋幾十萬一個月
唔會理香港市民死活
呢啲先係日本手足
老貓點扮都扮唔到

日本街頭重現去年香港831事件
https://lih.kg/2185940
老貓今朝又左去驗DNA?
老貓話勝利係屬於撐到最後嘅人,為咗唔認做 mask crab,又走去驗DNA 拎 mask,儲貨等緊十年後下一個疫情,高瞻遠矚,依種 strong hold 態度值得敬佩
老貓你中學個花名叫咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞