F1 2017 俄佬站 討論區

868 回覆
2 Like 50 Dislike
2008年之後第一次quali 1,2

垃利最忌有自信

2008 年既垃利

準備擇名
捧杯果震binC

捧杯? 捧咩杯呀? 飛機杯呀?

屌你啦 Q3又唔隊落咸爺到
2008年之後第一次quali 1,2

垃利最忌有自信

2008 年既垃利

準備擇名
捧杯果震binC

捧杯? 捧咩杯呀? 飛機杯呀?

神就算排第四都會照贏
擇晒名等聽日神捧杯嗰陣笑返你地

我都係咁話
學孖田Q1 果陣咁講
呢站條直路咁長, 排頭位起步都唔一定係好事

agger, sky = 賓士第二戰略組
POWERRRRRRRR

你老闆成x 收左皮喇 仲係到玩康打既好似得返你

但佢冇出過糧比我

但佢冇出過糧比我

唔通肉償左。。。。
神就算排第四都會照贏

我都係咁話
學孖田Q1 果陣咁講

其實賓士都唔樂觀喎
保達c排位好,但正賽果震又流流地
同埋條軚 場地一熱benz又早入
出返黎條軚又未開
Vettel有機架,係睇就睇kimi頂唔頂得住後面

但佢冇出過糧比我

唔通肉償左。。。。

有冇巴打有用fox sports play個app睇live?想問下會唔會有廣東話評述架?
有冇巴打有用fox sports play個app睇live?想問下會唔會有廣東話評述架?

fsp & nowplayer都有廣東話評述
唔知kimi有冇得上podium呢

照劇本行,應該架車賽賽下又出問題,跟手有最佳team radio聽

照劇本行,應該架車賽賽下又出問題,跟手有最佳team radio聽

kimi今站要頂住後面

kimi今站要頂住後面

無人阻到鹹帝

kimi今站要頂住後面

無人阻到鹹帝

Max
神就算排第四都會照贏

我都係咁話
學孖田Q1 果陣咁講

其實賓士都唔樂觀喎
出返黎條軚又未開

呢度有條直必
神就算排第四都會照贏

我都係咁話
學孖田Q1 果陣咁講

其實賓士都唔樂觀喎
出返黎條軚又未開

呢度有條直必

你感化佢
條直路咁長
一定好快啦
條直路咁長
一定好快啦

見你咁慘,幫你推下
條直路咁長
一定好快啦

見你咁慘,幫你推下

佢康多謝你
條直路咁長
一定好快啦

見你咁慘,幫你推下

康多謝你

做返正常人咪幾好 我地今日一齊推到鹹帝戰勝歸來
咸神啪啪啪
咸神啪啪啪
咸神啪啪啪
咸神啪啪啪
咸神啪啪啪
vet一開波走甩
然後kimi拉龍
vet一開波走甩
然後kimi拉龍

我驚冰佬一起步未訓醒,比bo77as過左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞