[more four year] 侵侵大帝唔聲唔聲民調狂掃緊啲搖擺州分

18 回覆
5 Like 11 Dislike
香港主流媒體/大眾庸人淨係識講全國民調
我地呢啲reddit/twitter打開國際戰線識英文, 真係識睇美國政治嘅先知咩州份最重要
侵侵雖然留力打十十一月, 但已經低調食緊搖擺州放題, michigan wisconsin呢啲打能到china joe流哂血, 就算講全國都已經叮噹碼頭
有生之年真係可能睇到世界最後兩大共產主義分子(美國民主黨+中國共產黨)一齊亡黨

FLAG
MORE FOUR YEAR! MORE FOUR YEAR!
砍下搖擺賓州
拜登 sure win 啦
民主黨同共產一樣,淨係溫水煮娃
賠率追近左啦,而家5050,上個月6535
會唔會有d太早 好怕對家會有對策 你知美國d死人記者 硬係要拉侵侵落台咁撚樣
靜靜地贏唔得嘅
但係你d圖係biden贏緊
但啲圖同你個標題唔同
Biden 贏撚硬
拜登~率眾妖害人!香港~積怨何容忍!
唔該trump真係小心講嘢,成日都trigger到班左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞