[沙比睇嚟呢cue可以超分] World Snooker Championship 2017 (6)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
寧願自爆都唔俾你打

雖敗猶榮

真係?

average的表演起碼90, 91%
pot success 85%, 真係唔知邊撚度可以叫榮
有第3節睇唔打J一個月呀

selby要連贏兩局先唔使打第三節喎

就算有第三節 最多咪打一兩局收皮
不如早d收皮好過

想知有幾多人介J炸

想介都無機會呀

恭喜巴打們
btw 大家唔好咁harsh啦
整體黎講Marco今季其實表現得好好
只係佢top fit keep得太短

反正marco自己都講過呢個比賽無幸運成份
輸就真係要認技不如人

用盡全力去打 都輸比人 先叫做技不如人

真心覺得-6無左個火去打波

佢幾時有過
連訪問佢自己都話以前冇心打

雖敗猶榮

真係?

average的表演起碼90, 91%
pot success 85%, 真係唔知邊撚度可以叫榮

成個比賽都慢熱未到狀態
可能真係退役
沙比:點解8強仲易打過16強/32強
沙比:8強?太易玩了

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?
pot success 得85%
沙比:點解8強仲易打過16強/32強

沙比打得好穩,睇個勢都係佢贏
火箭真係老啦,冇以前咁勁
感覺上最勁果d 中個波好實淨,d聲好清脆

marco 成日覺得打落去d波好飄好浮咁

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?

度度都講過
佢話自己以前冇心打,冇乜諗過贏當係興趣
結左婚之後落後果時成日都有輸左快D番屋企同屋企人見面想法
俾個咁既對手沙比 真係得啖笑

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?

度度都講過

根住話老婆黎英國揾佢好處係可以等佢集中D比賽
唔洗諗住快D番香港
每次聽佢講呢D野真係O撚晒咀

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?

度度都講過

唔洗諗住快D番香港

上次仲帶埋個囡睇佢比賽中段去搵佢say hi
心諗盞搞到佢分心

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?

度度都講過

唔洗諗住快D番香港

講真 有家室個想法又真係會唔同既
成日飛黎飛去
雖然無家室個時都無咩野贏過
桌球既冠軍 又集中比某d球手拎
佢個生涯都算係咁
上季四強明明同沙比都咬得好緊 對上一次打仲要贏埋 今日完全無哂信心,送chance之餘把握力又差

一分耕耘一分收獲,練波又唔夠人多,心態鬥心又差人地十幾廿倍
梗係愈拉愈遠

沙比細個就乜都經歴過晒
就咁心理都強過普通人幾萬倍

之前聽D 訪問 -6好似一日練波練得3個鐘 , 沙比好似係8個鐘

-6打梗jelly果陣
now都話沙比練定波 練到佢地打完
上季四強明明同沙比都咬得好緊 對上一次打仲要贏埋 今日完全無哂信心,送chance之餘把握力又差

一分耕耘一分收獲,練波又唔夠人多,心態鬥心又差人地十幾廿倍
梗係愈拉愈遠

沙比細個就乜都經歴過晒
就咁心理都強過普通人幾萬倍

之前聽D 訪問 -6好似一日練波練得3個鐘 , 沙比好似係8個鐘

-6打梗jelly果陣
now都話沙比練梗波 練到佢地打完
-6完全唔-6應唔應該改名

輸就真係要認技不如人

佢幾時有過

幾時有講過?

度度都講過

唔洗諗住快D番香港

講真 有家室個想法又真係會唔同既
成日飛黎飛去
雖然無家室個時都無咩野贏過
桌球既冠軍 又集中比某d球手拎
佢個生涯都算係咁

大部分運動員都有家室架啦
-6完全唔-6應唔應該改名

入到八強仲唔係-6
返黎已經見到-6畀人大炒
https://www.youtube.com/watch?v=JXAS8uZeBxY&t=689s&t=689s

爽阿屌

已經BLOCK左

有預感呢個channel就黎收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞