myprotein whey真係好撚難飲

1001 回覆
276 Like 32 Dislike
打錯左 我都係奶茶 同埋我見D粉唔易溶 飲完一包之後就轉番on
Exactly, 寧願貴少少買幾款試試先

1kg 試下擺上carousell 啦,咁多人熱烈推介可能有market
我覺得仲難飲過all max 但係all max 有效果 my protein 飲完同無飲一樣
蜜桃茶俾狗飲就係信錯啲台仔吹捧 難飲到仆街 飲左兩啖成包揼撚咗
Myprotein 推薦 from comments
1. Natural Chocolate
2. 茶

1. 北海道牛乳(好甜,鍾意甜嘅人應該會幾開心)
2. 士多啤梨 (甜)
3. 奶茶味(樓主覺得好難飲)
點樣伏法? 咳藥水?
Myprotein 推薦 from comments
1. Natural Chocolate

1. 北海道牛乳(好甜,鍾意甜嘅人應該會幾開心)
2. 士多啤梨 (甜)
3. 奶茶味(樓主覺得好難飲)
撈乳酪
一種好撚難飲嘅甜其實除咗綠茶同朱古力 其他味全部都有伏 奶茶啲味都係奇撚怪
感覺撈完呢啲應該會正常返
我遲啲試吓撈雪糕先
我都唔明點解會整到咁撚甜
係咪英國人好撚鍾意食甜野。。
甜到我覺得可以攞嚟整蛋糕
我自己覺得買my protein 不如買台灣隻gogonuts 寄嚟香港都係二至四日
早排買左天然朱古力用奶沖都ok
奶茶同北海道牛乳我都買咗1kg而家覺得自己戇鳩...
媽咪我後悔了
試過太多牌子唔同味都唔掂
而家飲冇味算
撈乳酪高protein雪糕純粹肥
好似而家好多人都推緊gogonut
我解決咗呢兩kg之後應該會去試吓
好味嘅話會唔會好似飲藥水,
係完全冇味定係好似有啲似奶咁?
下次買
肥但很好吃
似溝淡左既奶
如果加落奶度唔覺有加野
不過myprotein隻原味伏伏地,唔太溶到水
剩係夠膽飲natural chocolate
其他味唔敢試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞