我正式宣佈, 屈機男永久退出連登

250 回覆
238 Like 2 Dislike
仲有佢班狗等binc。
又一次跟錯大佬連環炒車

殺狗easy job

屈機男班狗名單:

思覺脫 29314
CaptainBravo 28031
我有三碌柒 48112 (已敗走連登)
泰妍_Taeyeon 8302
B_Rodgers 37723

搵到再加

成班炒晒車

根本on 9
屈狗柒出高登出晒名
仲有班傻撚同佢護航
唔抵可憐

又有思覺脫份
呢條真係垃圾黎

扮撚晒中立咁
會唔會信左屈蛇既投資心得中左伏
米已成炊入!開局鬥捐錢
https://lihkg.com/thread/216195/page/21?ref=web

繼高登一役後, 屈機男在連登不戰而敗
再次敗走
以後高登/連登唔會再見到"屈機男"呢3個字

請掌聲鼓勵

米sir
推吓先
160個正皮 vs 2個負皮
乜連登咁一面倒憎屈機男
仲有佢班狗等binc。
又一次跟錯大佬連環炒車

殺狗easy job

屈機男班狗名單:

思覺脫 29314

搵到再加

成班炒晒車

根本on 9
屈狗柒出高登出晒名
仲有班傻撚同佢護航
唔抵可憐

又有思覺脫份
呢條真係垃圾黎

扮撚晒中立咁

你睇下思覺脫幾撚可憐丫, 唔唱下反調撚有人理尻佢咩
仲有佢班狗等binc。
又一次跟錯大佬連環炒車

殺狗easy job

屈機男班狗名單:

思覺脫 29314

搵到再加

成班炒晒車

根本on 9
屈狗柒出高登出晒名
仲有班傻撚同佢護航
唔抵可憐

又有思覺脫份
呢條真係垃圾黎

扮撚晒中立咁

你睇下思覺脫幾撚可憐丫, 唔唱下反調撚有人理尻佢咩

無視思覺脫係最佳折磨佢方法
期間屈機男係燈神,專講反話
米sir
睇撚左咁多頁 毛都未捐到條 又

挑戰者突然深潛,其他巴打食住花生等佢浦頭啫

挑戰者突然深潛,其他巴打食住花生等佢浦頭啫

米sir 少少地捐五百做善事,佢地未見識過你捐錢
佢上次話退出高登之後咪出現

走數狗只會比人加倍恥笑
佢唔怕咪上水咯

過一排又用有錢仔身份教人有錢佬生活態度

見到屈機男呢3個字就想嘔
以後就算佢以分身出現, 因為無往績無加持
只會比人當狗玩

真係好柒
米蛇好波
改名做被屈機男又可以重出江湖
屈機男文集

都好既
好在你地呢D毒男淨係識性幻想唔會危害到呢個社會
但係我就替你地老豆老母唔抵囉
養隻狗都識對你擺下尾吠兩聲同你玩最多幾個月發一次情
養你地件廢人就乜撚都唔識仲要日日都發情

不過人地老豆老母既事我都管唔來喇
下次你地打j記住去d隱閉既地方唔好嚇親其他人
食飯就唔好食咁多喇
食埋食埋咪又係j左出來?
呢個世界好多人無飯食要餓死
但你地呢d廢人只係識食飯用來j
唉, 無眼睇
我本來唔食煙,但今日都買左兩包

買來派比D煙剷食

見佢地咁慘, 加個十幾蚊一包, 就好似殺左佢地老母咁,
鬼殺咁嘈...

我心諗, 唔撚係化, 班煙剷一定好撚窮,
咁撚大個人, 無錢就唔撚好學人食煙啦,
仲要起度鬧政府, 屌你老母你無錢食鮑魚咁D鮑魚使唔使減價呀 ?

咁我就做下好心, 買左兩包煙派比街邊D煙剷,
D 煙剷個撚個都狗衝埋來拎免費煙...
睇見佢地個樣就好笑, 成個乞兒咁
我就用左一百蚊都唔使, 就見到成班煙剷好似乞兒咁寒寒酸酸問我拎煙食

佢地拎到支煙之後好撚開心,
即刻堆埋垃圾筒傍邊開餐...

乞兒真係乞兒, 有野食都要起垃圾筒傍邊食....

等我下次買多幾包煙派比煙剷, 再享受做善長既樂趣先
個個都想入大學, 咁邊個做清潔同運輸 ?

你份人唔醒既
唔好迫自己讀書喇
搵返門手藝啦

人人都要讀大學
最後會變成點 ?
唔叻既,
咪係做一個洗碗既大學生囉...
叻既,
咪做到大學生應做既工囉, 但係人工會比人壓...因為周街都係大學生...
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成
會天下大亂
世上總要有你D咁既廢人
唉, 成日唔小心賴屎同埋放濕屁...
坐低時唔敢笑
同埋放屁前要諗得好清楚
要先評估下放既屁係唔係濕
要回憶返八個鐘前食過乜....
唉...
有時行行下街賴左
就要諗補救方法
我會企定定扮沈思
等人潮散左之後
夾緊來舊股肌來行去最近既公廁

學生哥努力讀書
打工仔努力返工
主婦努力煮飯
我呢個可憐既有錢靚仔二世祖
竟然要努力去練點樣扮沈思
同埋好努力去記就近既公廁起邊
基層政治撚多數都係無知, 易比人搧動,
低學歷, 低人工, OR 綜援

生活不如意
自己無能, 但乜都賴政府
帶頭既叫乜, 佢地就跟住鳩叫
起叫囂聲中尋回一點自身的尊嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞