HKU MATH你問我答

60 回覆
0 Like 5 Dislike
覺唔覺得6901係hku嘅地底泥

每個faculty都有勁有廢既人

覺唔覺6901入面
廢人嘅比例特別高

呢句真 收分低係咁

有冇5*

點睇Jxxxxx Ko
點睇Jxxxxx Ko

唔識佢
分身ac???
覺唔覺得6901係hku嘅地底泥

agger 利申6901
執得未

就執
咁執左係唔係無數學系
點樣知一個5次方程可以由+-x/sqrt 解出黎
Proof CLT LLN ok?
讀緊stat course留名
屌你老尾一開波就爆個大笑話
Proof CLT LLN ok?
讀緊stat course留名

正常textbook 都有啦
點睇lxx kx hx
點睇lxx kx hx

Killer
以前有個year1朋友take左佢linear algebra course
叫做教過下個朋友 睇過呢啲友既note/mock
聽過有啲PhD/TA話佢淨係識考試 research麻麻

佢啲notes係世界級實際上係worksheet

Galois Theory
佢個Gal(f(x)/F)係Solvable就解到

太強巴打

太強巴打

基本上睇下你果啲roots既permutation com唔commute到

有咩靚 grade course推介

Algebra 2

有咩靚 grade course推介

Algebra 2

你個痴線佬

係咪仲係JT Yu教
我嗰陣得好似8-9個人上堂
個個都座底B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞